zaterdag 9 februari 2008

RV's

Gisteravond zijn Ron en ik naar de RV show in Raleigh geweest. Vorig jaar waren we ook wezen kijken en ook dit jaar was het big, bigger, biggest!

Photobucket
Big...

Photobucket
Bigger...

Photobucket
Biggest

En ik sta toch elke keer weer verbaasd wat je in zo'n mega camper aantreft.

Photobucket
Dubbeldeurs koelkasten met mogelijkheid tot water en ijsblokjes natuurlijk.

Photobucket
Zowaar een kookeiland met openhaard.

Photobucket
Klein tv-tje....

Het zijn gewoon hele huizen!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hier een fifth weel. Bij deze moet je dus een pickuptruck hebben waarbij je de truck in de laadbak aan haakt. Het mooie van deze RV's vindt ik dat het plafond erg hoog is. Maar hier gewoon (eiken houten) eettafel met vier losse stoelen er in. Ze doen dus niet zo heel erg moeilijk met het gewicht. Je koopt gewoon een grotere pick-up er bij ;-)

En deze was er ook weer....

Photobucket

De Nederlanders. Er waren best veel campers te bewonderen, want er waren drie hallen vol en dan ook nog het nodige buiten.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De pop-up camper.

Photobucket

En hier 1 met sun-room.... Maar ook zelfs in deze pop-up campers alles eiken houten kastjes en de vreselijke goudkleurige handvaatjes..... En dit waren toch echt de nieuwste modellen. Vindt dat zo jammer.....
Neem nou deze caravan, ziet er echt hartstikke leuk uit aan de buiten kant. Leuk voorkantje, luifel erop. Echt hartstikke leuk.

Photobucket

Totdat je binnenkijkt.....

Photobucket
De behangborder alleen al.... Nou weet ik daar moet je doorheen kijken, maar de gordijnen, het zeil, de bekleding, alles is zo oubollig. Dan verlang ik toch wel een beetje naar onze Dethleffs caravan uit Nederland hoor. Even een voorbeeldje van de binnenkant van onze oude Dethlefss caravan met bouwjaar 2001, dan maar.... voor het gehele beeld plaatje ;-)

Photobucket

en dan ook nog maar even de buitenkant...

Photobucket

Afijn genoeg gezeurt of nou ja, nog even dan. Deze vonden we allebei dus wel mooi.

Photobucket

Photobucket

Het was de enigste camper die we gezien hadden die wel wat moderner ingericht was van binnen.

Photobucket

Mooi kersenhout, met chromen handgreepjes en ander chroom detail, wat vrolijker bekleding...

Photobucket

Maarja, .... dan het prijskaartje... $ 76.000,-. Laten we die dan toch maar even niet doen dan he? Laatst las ik op het blog van Andrea uit Californie dat zij ook een camper hadden gekocht en flink aan het verven waren gegaan. Dat zou wel weer een oplossing zijn. Maarja geloof niet dat ik Ron zover ga krijgen ;-)

Photobucket

Als laatste nog even deze foto van deze boom. Vond het er zo spookachtig uit zien. Zomaar midden tussen al die campers. En dat spookachtige brengt me overigens weer op wat we eergisteren bij Larry King zagen. Het spooky Holloway verhaal.

Photobucket

Peter R. de Vries op de Amerikaanse kijkbuis.

Photobucket

Het lijkt een verhaal zonder eind te worden, helaas. Gisteravond was het ook weer bij Nancy Grace op tv hier, zoals bijna elke andere avond van deze week. Frapante was dat na het stukje bij Larry King er na het interview met dezelfde vaart wordt overgegaan op het verhaal van Britney Spears. Ook zo'n verhaal zonder end met het verschil dat zij het zichzelf aandoet natuurlijk.

Een fijn weekend!!!

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou zal het Barend doorgeven, die gaat in het najaar weer on tour met een camper. Misschien kan hij vast wat verfkwasten inpakken... als jij dan vast jouw modelletje klaarzet, wie weet. En die Peter R de Vries die werkt aan zijn alibi, hij is bijna de grens over geloof ik. Zijn jullie weer verlost.

Nou nog even wat vrolijkheid, Chantal en Jor hebben bij de duikclub carnaval gevierd.... onder water nog wel, bijgaand de link naar t filmpje.

http://nl.youtube.com/watch?v=HfYsJn6fNbc

En groot nieuws: ze is klaar met alle theorie. Nu nog haar stage, rondcrossen met een karretje op schiphol. Reizigers opgelet dus als je wat hoort pingelen spring maar gauw opzij want Chantal die raast voorbij.

Hier gelukkig ook heerlijk weer, dus morgen weer de duinen in met de hondjes, jullie ook een fijn weekend.
gr.Ann

Anja zei

Dat is (bijna) geen kamperen meer als je met zo'n RV op stap gaat.
Wat een mega campers.

Annemiek zei

Op zo'n campershow zijn we ook eens geweest, ach het blijft toch mooi om te dromen. Het ziet er allemaal wel mooi uit, maar ik geloof niet dat ik ooit zo veel geld voor zoiets uit kon geven. Die pop-up is meer mijn stijl :)

Anoniem zei

Allemensen, wat een kastelen op wielen...
Maar is het niet zo, dat de mensen die zo'n groot geval hebben, 'm als woonhuis gebruiken?

gr, Ineke

Anoniem zei

Giddy up Go! Lijkt me zalig om zo de USA door te cruisen!$ 76.000 is een hoop geld maar altijd nog stukken minder als hier in Nederland hoor ;-)

gr Mariet

Anoniem zei

Ondanks de ouderwetse motiefjes zou ik heel snel kunnen wennen aan zo'n grote camper! Ik vind het altijd vreselijk om de huurcamper na de vakantie weer in te moeten leveren.

Het is echt onze droom hoor, zo'n maand of drie of misschien wel zes met een grote RV of Fifth Wheel door de States trekken, ooit!

Groetjes,
Monique