maandag 18 februari 2008

Op 29 december hadden wij bezoek van Eric uit Nederland. Hij was op vakantie in Amerika en kwam bij ons in de buurt tijdens zijn reis. Zo hebben Ron en ik hem hier ontmoet. We hebben hem de omgeving een beetje laten zien en zijn met zijn drieen uit eten geweest.
Hierna is hij nog verder rond gereisd door Amerika en is hij nog doorgevlogen naar Mexico. Via het Alles Amerika forum en berichtjes op zijn blog heb ik gisteren vernomen dat Eric op het moment vermist wordt.
Ron en ik hebben Eric leren kennen van zijn blog en het Alles amerika forum. Hij kwam op ons over als een man die heel erg van zijn reis aan het genieten was. Hij had veel reiservaring en heeft ons leuke tips gegeven over het reizen in Amerika. Hoop echt dat er binnenkort wat meer informatie over hem bekend wordt, als is het maar een klein berichtje. Kan me voorstellen dat dit voor zijn vrienden en familie een heel erg moeilijke tijd moet zijn.....

12 opmerkingen:

Anja zei

Op het AA forum heb ik het verhaal over Eric gelezen en kreeg er kippevel van.
Het is voor zijn vrienden, familie en bekenden te hopen dat er snel wat meer (positieve)informatie komt over het wel en wee van Eric.

Anoniem zei

Heb ook op zijn blog gekeken en de reacties gezien op de fora. Ken hem niet maar als je dat zo leest krijg je inderdaad kippevel, laat staan hoe erg het is voor zijn familie en vrienden. Hopelijk is alles goed met hem en is er snel meer bekend.

Anoniem zei

Heb het ook net gelezen op Petra's blog (en ben even een kijkje gaan nemen op zijn blog)...

Akelig, zeg! Hoop dat het gewoon een groot misverstand is...

Groetjes,

Anoniem zei

Ik hoop inderdaad dat er snel informatie komt. Moet je toch niet aan denken dat iemand in je familie zomaar verdwenen is.

gr petra

Petra zei

Zoals je weet delen we deze zorgen. Het is gewoon niet zoals ik Eric heb leren kennen. Het is allemaal zo onwerkelijk en mysterieus, dat ik er geen woorden voor heb.

Anoniem zei

Laten we hopen dat we heel snel iets horen....

M@riet zei

Wat een verhaal, heb net het forum doorgelezen...Hopelijk is er idd heel snel duidelijkheid, zeker voor de familie.

Anoniem zei

Hopelijk horen we snel iets over deze penibele toestand.

Anoniem zei

Laten we hopen dat er snel nieuws is. De familie en vrienden zullen dat zeker nodig hebben in deze moeilijke tijd.

Karin

M@riet zei

Heb je trouwens een nieuwe nummerplaat ;-))

Gr Mariet

Petra zei

@ Mariet
We zijn wel aan het verzinnen voor een nieuwe kentekenplaat en zo kwam deze ook voorbij. Bij de DMV online kan je kijken welke kentekens al bezet zijn. Deze was nog vrij en heb het plaatje bewaard. Hij is wel grappig he?

Anoniem zei

http://www.telegraaf.nl/binnenland/3377933/_Amsterdammer_spoorloos_in_VS__.html?p=15,2