zaterdag 29 december 2007

Nederlands Bezoek

Vandaag hadden we afgesproken met Eric. Ik ken Eric van zijn blog en het alles Amerika forum. En nu was hij op vakantie in North Carolina en aanburende staten (en nog wel meerdere staten, hoorden we vandaag) dus kwam hij bij ons een "bakkie" doen.
Het blijft heel speciaal toch, dat je iemand alleen van het internet "kent" en dan nu ineens in het echies ontmoet. We merkten al snel veel raakvlakken en natuurlijk het reizen in Amerika. Grappig is dat toch.

Photobucket

Hij had voor de hondjes wel hele mooie hondenkoekjes meegenomen en voor ons erg lekkere chocola. Heel leuk! Na het "bakkie" met oliebol zijn we een stukje in onze wijk wezen wandelen en zijn Eric en ik nog even in een nieuwbouwhuis wezen kijken die bij ons in de wijk te koop stond. Even voor het idee hoe een nieuwbouw huis hier wordt opgeleverd.

Daarna zijn we op pad gegaan. Eerst naar Lake Wheeler en een snelle tour door Raleigh. In Raleigh ook nog even bij de Farmers Market geweest, maar in deze tijd van het jaar werd er niet heel veel "farmers" goed aangeboden. Toen door naar Cary, waar we wat hebben gegeten bij Carrabbas. Voor Eric was dat de eerste keer daar en volgens mij vond hij het ook erg lekker. Daarna nog een toetje genomen bij Goodberry's en toen via Cary Autopark weer naar ons huis terug.

Photobucket

Kortom een hele leuke dag en heel leuk om elkaar nu dan hier te kunnen ontmoeten.
Eric nog een hele fijne reis verder in Amerika en heel veel plezier !!! Hoop dat het weer meezit en je volgens planning kunt verder reizen.

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

Unknown zei

Het was me een waar genoegen, en dat we dezelfde ideeën hebben kun je zien aan de blogs: We hebben allebei exact dezelfde foto's uitgekozen.... Zoek de verschillen.
Ben wel één ding vergeten:
Allebei een héél gelukkig 2008 !!
En nogmaals bedankt voor de hartelijke ontvangst.
Groetjes, Eric

Anja zei

Fijn dat jullie zo'n heerlijke vakantie gehad hebben.
Je oliebollen zien er heerlijk uit.
Wat leuk om Eric "in het echt" te ontmoeten.

Anoniem zei

Leuk he, al die contacten die er door internet ontstaan.

Compliment voor je oliebollen!

gr, Ineke

Anoniem zei

Hahaha, ik heb Eric ook nog nooit in het echt gezien en wij wonen niet eens zo gek ver van elkaar. Ga nu zijn log maar even lezen.
Groetjes en goed uiteinde!!!!!

Anoniem zei

Leuk is het om zo mensen te ontmoeten. Ook wij hebben al diverse mensen ontmoed die we leren kennen via het internet.

Ziet er heel geellig uit.

gr petra