zondag 9 december 2007

Long time .....

Het was al weer een hele poos geleden sinds dat we Mariet gezien hadden. Al zagen we zo ongeveer maar de helft van Mariet gisteren, want ze is heeeeeeel veeeeeel afgevallen en super om dat nu live te kunnen bewonderen. Hartstikke knap!
Na twee keer goed geknipperd te hebben zagen we dat ze het echt was, 23 kilo lichter! Super Mariet!! Om heel trots op te zijn.
Het was weer heel gezellig om elkaar te zien en nu ook Ronald en Mariet hun moeder te ontmoeten. Ze heette Riet en deed me heel erg aan mijn moeder denken. Zelf Stace dacht dat volgens mij, want die kroop al heel snel naast haar op de bank om een kroeltje te bietsen ;-) Mariet en haar moeder zijn hier omdat haar broer (welke ook een collega van Ron is) gaat trouwen a.s. zaterdag. Hij gaat overigens niet hier in de buurt trouwen, maar in Oregon, wat weer helemaal aan de west kust van Amerika ligt. Dus vanuit Noord Carolina vliegen ze van de week met zijn allen door naar Eugene in Orgeon. We zullen haar blog in de gaten houden hoe het daar allemaal zal zijn volgende week!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Mariet had voor Ron overheerlijke gevulde koeken en ontbijtkoek mee genomen uit Nederland en voor de hondjes een heerlijks sinterhondenletter en hondenkoekjes mix om zelf te bakken! En we kregen ook nog eens een hele mooie kerstster dus aan iedereen was gedacht. Hartstikke lief.
Ronald had ook zijn buurman mee genomen en ook hij bleek een enorme honden liefhebber. Zelf heeft hij een "goldendoodle", wat een kruising is tussen een Golden retriever en een poedel. En onze hondjes hadden dat al snel in de gaten. Gek hoe ze dat gelijk voelen als mensen hondenliefhebbers zijn.
Daarna zijn we bij Ruby Tuesday met zijn allen wezen eten. Het was heel gezellig. Steve voelde zich duidelijk de kleinste in het gezelschap, tussen al die lange Nederlanders. We hebben er erg veel lol om gehad. Kortom een hele geslaagde avond!
Maandag ga ik met Mariet en haar moeder richting Smithfield om te shoppen ;-)



Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Heb jij 2 dagen het zelfde shirt aan?

Linda Everts.

Petra zei

@ Linda
Misschien is het beter om niet alleen de plaatjes te kijken, maar ook te lezen?
Dan had je begrepen dat het berichtje van vandaag over gisteravond ging.
But hey? What's in a shirt???
Like what's in a name?
Lisa, Loes of Linda uit Oregon??

Anoniem zei

Het was supergezellig gister! Tot morgen ;-))

Anja zei

Dat is knap om 23 kg af te vallen, ik kan me voorstellen dat je goed moest kijken of ze het was.
Veel plezier tijdens het shoppen.

Anoniem zei

Jeetje 23 kilo dat is heel erg veel. Knap hoor. Mij is het alleen gelukt om ze erbij te krijgen.

gr petra

Anoniem zei

Hoi
Gezellig zo met zn allen uit eten. Leuk om Mariet nu weer op een foto te zien ipv live in winkel. Veel plezier met winkelen vandaag. Groetjes Ingrid

Annemiek zei

Veel plezier met je bezoek!