donderdag 13 december 2007

Het was even....

Het was even een paar daagjes op zonvakantie in eigen achter tuin hier. Heerlijk, 26 graden, lekker briesje en heerlijk warm zonnetje. Heb het er mooi van genomen en me met een tijdschrift in de tuin genesteld. De voorraad Libelles zijn lekker door gesnuffeld en de Allerhande die Mariet mee had genomen is ook helemaal door gelezen. Zo weet ik nu dat je bij de Appie, drakenstaart kunt kopen, hi hi hi. Wat een idee toch weer.....



Het ziet er naar uit dat vandaag de zonvakantie in december tot een eind gaat komen. De temperatuur is nog boven de 20 graden, maar er is een dik wolkenpak aan de hemel. En waarschijnlijk kunnen we zo van een zonvakantie naar de wintersport, want zaterdag wordt het -4 graden 's nachts. Echt mega verschillen en dat is toch altijd even wennen, maar deze zonvakantie hebben we maar mooi gehad!
Van de week ook weer leuke post. Karin had ons een hele leuke digitale sleutelhanger opgestuurd. Met allemaal hele leuke foto's van Dylan. Echt heel leuk! Zo zijn ze toch weer een stukje dichter bij! En op het moment vallen de mooiste kerstkaarten in de bus. Eergisteren ook die van Judy. Prachtig vindt ik hem. De foto heb ik onlangs van haar Beardie gemaakt en hij is daarna bewerkt door Ine. (die ook zo mooi de foto's van Stacey bewerkt heeft)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Is ie niet prachtig? Echt heel sfeervol EN met een Beardie!

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Petra zei

Hoi Petra, Heel hartelijk bedankt voor de douche-tip! Ik ga er maandag naar op zoek bij Petsmart, ik had geen idee, dat zoiets bestond!

Anoniem zei

Zag er gezellig uit je bezoek! Kort maar intens...

En vandaag nog genieten met een heerlijk warm zonnetje! Heerlijk toch? (Ben eigenlijk een tikkeltje jaloers, ik snak dan ook naar de zon!)

Wat een mooie kerstkaart!!

Groetjes,

Anja zei

Oh wat heerlijk om nog even van het mooie weer te kunnen genieten.

Anoniem zei

Geniet maar van die zonvakantie, hier bijna ingesneeuwd en bere koud...

Gr petra

Anoniem zei

Wat heerlijk zo even een paar warme dagen tussendoor. Maar voor de kerstsfeer is een kouder weer ook wel mooi natuurlijk.

groetjes, Ineke

Anoniem zei

Als je het kan dan moet je het gevoel van Vakantie als het mooi weer is in je achter tuin vast blijven houden. Daar tegen over gesteld is het in NL, Wintermoes!!!!BRR,

Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen op mijn blogje, http://ibloghurt.wordpress.com

Anoniem zei

Wat een lekker warm weer bij jullie!! Bij ons is het eindelijk droog en koud, in ieder geval echt winter nu, kan ik ook echt van genieten!! Wat een geweldig mooie kaart die je van Judy gehad hebt!!
Groetjes en een fijn weekend!!

Jasmino zei

Wat een prachtige kerstkaart!