maandag 10 december 2007

Zo leuk shoppen

Vandaag dus met Mariet en Mevr. Timmermans naar Smithfield geweest. Eerst nog even een "bakkie" (water) bij Ronald gedaan en daarna met de dames op naar Smithfield.
En oh wat is het toch gezellig om lekker een potje Nederlands te "beppen". Over koetjes en kalfjes en dan ook nog eens van alles en nog wat. Voor we het wisten waren we dan ook al in Smithfield. Eerst naar de Nike outlet en daarna naar Wilson Leather.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

De "buit" na twee winkels, hi hi hi! Daarna zijn we bij de Cracker Barrel wat gaan eten. En Mariet en haar moeder hebben nu ook kunnen genieten van Momma's French toast. En eigenlijk zit er weinig French aan, maar het is wel super lekker.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

In het winkeltje van de Cracker Barrel waren alle kerstspulletjes nu met 40% korting dus dat was erg leuk! Daarna op naar de GAP winkel. Ook daar goed geslaagd en met het ANWB korting pasje ook nog eens flinke korting. Dat ging goed zo. Het was zo leuk om te zien dat Mariet heerlijk alles paste. Al het lijnen wat ze gedaan heeft, geeft zeker een welverdiend resultaat. Alles past gewoon en dat maakt het shoppen wel heel erg leuk! Het was echt super om daar bij te kunnen zijn.
Daarna nog bij Ecco mooie schoenen voor Mevr. Timmermans kunnen vinden. Ook dat scheelt enorm in prijs hier. In Nederland zijn die een stuk duurder.
Als laatste waren Ralph Lauren en Tommy Hilfiger aan de beurt en jammer genoeg kon Mariet daar niet zo heel erg slagen....... NOT!!!!!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ha ha ha, de kofferbak van de kever zat gewoon helemaal vol en er moesten tassen op de achterbank. Maar.... geslaagd zijn we zekers!!! Toppie. Het was weer heel gezellig en het is jammer dat we al zo snel afscheid moesten nemen van elkaar. Maar het was kort en krachtig en heel erg gezellig!!! En wie weet doen we het ooit nog eens zachtjes over met Henk erbij ;-)

Groetjes Petra

10 opmerkingen:

Anja zei

Gezellig zo'n dagje shoppen en dan ook nog lekker Nederlands kletsen is helemaal leuk.

Jasmino zei

Dat shoppen is ook geweldig, vooral in zo'n outlet. Ik verheug me ook alweer op onze volgende reis!

Anoniem zei

Dat was weer een gezellig shop-dagje!!!

Anoniem zei

Heerlijk, zo'n gezellige shop-dag en als je dan ook nog eens lekker korting krijgt...
(jammer, nooit geweten dat je bij GAP korting krijgt met een ANWB card)

Ineke

Anoniem zei

We hebben genoten, zeker ook van Momma`s French Toast ;-)
xxx

Anoniem zei

Heerlijk zeg en erg gezellig.
En dat ze nu al flink afprijzen daar kunnen ze hier wat van leren. Ik heb iniedergeval genoeg leuke Cracker Barrel USA getinte kerst aankopen, dus je stukje doet wat minder pijn ;-))

Liefs Patries

Petra zei

@ Ine
Je krijgt niet direct korting bij GAP hoor. Bij Premium outlets in Amerika kun je op vertoon van je ANWB pas een korting boekje halen. En daarmee krijg je diverse kortingen bij verschillende winkels. Zo ook bij GAP, Tommy en Ralph Lauren ;-)

Groetjes Petra

Dizzymisslizzy zei

Tjonge, dat is inderdaad leuk shoppen. Lijkt me zo'n geweldig gevoel als je zoveel bent afgevallen en je krijgt in de kledingwinkels steeds de bevestiging van het resultaat. Je zou er bijna van gaan groeien...op de goeie manier dan ;-).

Anoniem zei

Zo te zien flink geslaagd!

Ik las op de site van Mariet dat stukje dat ze in NL in de winkel toevallig tegen een zus/schoonzus van jullie was aangelopen. Hoe klein kan de wereld zijn zeg! Echt toeval!

gr petra

Anoniem zei

Ooohhh heerlijk heerlijk heerlijk.... die achterbak helemaaaaaal vol en overladen. Alleen lees net in de krant, niet op uggs (schijnen laarzen te zijn) terugkomen want de douane pikt die mensen er hier allemaal uit. De shopreisjes USA zijn hier niet aan te slepen.

Wij waren het weekend naar Keulen, kerstshoppen. Nou dat was ook heel erg leuk met bratwurst en gluhwein. Alleen vandaag "even" terug, auto ophalen die staat nog in een duitse garage en is gerepareerd, 10km na de grens zei de koppeling doe t zelf maar. Dus de weg afgesleept en een huurauto om verder te gaan.

groetjes,
Ann