vrijdag 14 december 2007

Kerst en taart= kersttaart

Vandaag ben ik weer aan het taarten "brouwen" geweest. Morgen is er de Holiday Beardie Bounce. De kerst bijeenkomst van de Carolina's Bearded Collie Club. Heel de week liep ik al te piekeren of we nu wel of niet met Stace zullen gaan. En uiteindelijk hebben we besloten om hem toch maar thuis te laten. Met Addison's is het toch best wel belangrijk om stress te vermijden. En daar we nog maar net aan het idee gewend zijn, is het misschien slimmer om deze keer even over te slaan. Want weet zeker dat hij helemaal blij en door het lint gaat als hij al die andere Beardies ziet. We weten nog niet wat het voor effect heeft bij hem nu met zijn medicijnen en zo. Vandaar even het zekere voor het onzekere genomen. Nu zijn de plannen dat ik alleen met Connor heen ga. Hij (en ik ook) vinden het heel leuk om alle Beardies weer te zien en het is natuurlijk leuker om met zijn viertjes te gaan, maar dit jaar even anders. Afijn hier dus de kersttaart, geheel naar inzicht. Hoop dat de candycanes een beetje zullen blijven zitten. In het midden een kerst pootafdruk ;-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Later in de middag kwam ook de postbode weer aan de deur, al weer met een pakketje. Echt het is ongelooflijk hoeveel pakketjes we al hebben gekregen. Wat een feest en wat worden we verwend!!! Dit keer kwam het pakket uit Hellevoetsluis en ook daarin weer lekkers, voor ons en voor de hondjes. Een echte hondensinterklaasletter en leuke speeltjes voor allebei. En voor ons twee kook boekjes, chocolade en cocosbrood voor Ron. Hartstikke bedankt gulle gevers uit Hellevoet!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Petra zei

Prachtige taart, heel creatief! Waarschijnlijk een goed idee om Stacey thuis te laten deze keer.

Anoniem zei

Heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel
plezier vandaag.

En een knuf voor Stace omdat ie thuis moet blijven.

Erna

Anoniem zei

Wat een schitterende taarten maak jij toch steeds, petje af!

Fijn weekend, Ineke

Anja zei

Wat een prachtige taart heb je gemaakt!!
Jammer dat Stacy niet mee kon naar de Holiday Beardie Bounce.
Jullie zijn weer fijn verwend met een pakketje.

Kristel Holsbeek zei

Wat een leuke taart weeral!!! Heel tof!
Fijne feestjes heb je en veel cadeautjes krijg je ook!!!
Have fun en Stacey die krijgt zeker en vast een hele dikke knuffel.

Anoniem zei

Bewaar je een stukje taart voor mij? Hij ziet er heerlijk uit...
Eric

Anoniem zei

Hoi Petra, Ik dacht laat ik weer eens buurten op je blog. Tijd ontbreekt en omdat ik zelf niet meer blog, ontgaan de andere blogjes ook. Bij het lezen van je blog, verlang ik weer terug naar de states. Heerlijk weer die verhalen ! Crea bea hoor die taart !
En Petra, jij geeft veel dus mag je ook ontvangen, vandaar alle pakketjes. Enjoy en een big hug X

Mary-Ann

Petra zei

@ mary-ann
Bedankt ;-) Jij ook een big hug meid!