dinsdag 26 februari 2008

Ontmoeting en watermanagement

Na het stukje in de Telegraaf stond er gisteren ook een stukje in het Parool over Eric. Ook staat er nu een stukje op de website van de tv-uitzending "vermist". Hoop dat de extra bekendheid over zijn vermissing misschien wel wat info zal opleveren. Je weet maar nooit wie wat leest en ziet of hoort.

Zoals ik al eerder op mijn blog geschreven had was er een paar weken geleden in Nederland een tv-programma genaamd "onverwacht bezoek". Ik kreeg toen mailtjes en berichtjes uit Nederland dat het over een echtpaar uit de buurt van Raleigh ging. En heb de uitzending via Uitzending gemist via het internet gekeken. Het ging over een Nederlands echtpaar wat nu 5 jaar in North Carolina woont. En ze woonden eigenlijk heel dicht bij ons. Heb toen een mailtje naar hen gestuurd en daarna nam Clementine telefonisch contact met ons op. Het was een heel leuk gesprek en hebben afgesproken elkaar afgelopen zondag bij hen thuis te ontmoeten. Het was erg gezellig en het was heel leuk hen te ontmoeten. Zij hadden inmiddels de uitzending op DVD en hebben we de uitzending nog een keer op een "echte" tv gekeken, met leuke op en aanmerkingen van Clementine en Wouter. Er kwam zeker nog een heleboel planning bij de uitzending kijken, zo te horen. Ook hebben we hun paarden en hondjes gezien, wat erg leuk was. Kortom heel apart om dat wat we via "onverwacht bezoek" gezien hadden, nu in het echies te zien en natuurlijk Clementine en Wouter te ontmoeten! Het was heel "gezellie"!

Photobucket

Verder kan ik mede delen dat sinds dat wij een regenton hebben, het hier duidelijk meer is gaan regenen. Zouden we de weergoden verzocht hebben met onze regenton aankoop? Of is het gewoon toeval? Misschien hadden we er dan veel eerder aan moeten beginnen, hi hi hi. Er is nog steeds een grote vraag naar die tonnen. Ik las in de krant dat er in Holly Springs in 45 minuten 100 stuks waren verkocht en dat ze nu alweer in bestelling zijn. Dus weet je een bedrijf die handelt in regentonnen en aandelen heeft? Kopen!!! Big business hier ;-)
In ieder geval ben ik gisteren aan het "watermanagen" gegaan. Want ik heb onze plantjes voorzien van wat extra water, omdat ik in de weersvoorspellingen gezien had dat het vandaag weer zou gaan regenen. Dus de ton was leeg en inmiddels weer vol!

Photobucket

Zwembadverkopers hier uit de buurt zijn ook aan hun "watermanagement" begonnen. Want als je nu een zwembad koopt, krijg je er gratis water bij! Heel vindingrijk, want ik denk dat hun verkopen ook wel gedaald zullen zijn. In Raleigh is het al verboden om zwembaden te vullen op het moment en ook voor de omliggende steden schijnen de zwembaden van subdivisies niet zomaar gevuld te mogen worden. Maar misschien gaat de regen nog even door en is er weer een buffer opgebouwd. Zodat er weer wat minder restricties zullen zijn. Al denk ik gezien overmatig veel aandacht aan het water tekort in de media en dergelijke, dat het dan nog even flink moet door regenen.

Groetjes Petra

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien moeten wij ook maar een paar regentonnen aanschaffen ;-)
Hopelijk gaat het overmorgen regenen hoewel we maar 20% kans hebben. Blijf het vreemd vinden om in de winter de nieuwe aanplant water te moeten geven maar de hele dag volop zon is toch ook wel erg lekker.

M@riet zei

Eigenlijk best logisch dat er geen zwembaden gevuld mogen worden...hopelijk stijgt het waterniveau snel weer naar de normale hoogte..

Wat leuk dat je weer nieuwe contacten hebt gelegd, gezelli!

Anoniem zei

Wimlex zou trots op je zijn met je watermangement gedoetje


Erna

Anoniem zei

Nou, dan moet er heel wat regen bij jullie gevallen zijn als zo'n grote ton zo snel vol zit. Leuk, dat je Clementine+man ontmoet hebt, leek me een leuk stel.

gr, Ineke

Anja zei

Heerlijk dat je de plantjes hebt kunnen voorzien met water uit je regenton.
Leuk dat jullie Clementine en Wouter ontmoet hebben!!

Anoniem zei

Het blijft een apart verhaal van Eric, vooral ook omdat jullie hem nog in levende lijve ontmoet hebben. Allerlei scenario's gaan er door je hoofd. Hopelijk komt er snel nieuws. Heerlijk om je verhalen weer te lezen. Patries was hier gister (twee dikke buiken bij elkaar zorgen voor genoeg gesprekstof hahaha) en dan mijmeren we wat af over Amerika. Goed idee van die watertonnen. Grappig dat je Clementine en Wouter hebt ontmoet ! Liefs van hier. Mary-Ann

Anoniem zei

Nog even een klein berichtje van mij...Zou Eric nog naar Mexico zijn gegaan ? Have a great day Petra ! Ik ga vanavond bij Tries lekker USA foto's kijken. Liefs

Petra zei

@ Erna
Ja he, dat zou ik ook denken! ;-)))


@ Mary-Ann
Ja Eric zou na een aantal weken Amerika bij vrienden in Mexico een week op bezoek gaan. Daar vandaan zou hij via Amerika weer terug vliegen.
De vrienden hebben hem wel naar het vliegtuig gebracht. Maar sindsdien is er niks meer van hem gehoord.

Veel plezier vanavond!! Zou jullie graag samen met jullie mooie dikke buiken willen zien zitten op de bank hoor!
Groetjes aan Patries en al jullie boys

Anoniem zei

He petra,

Jammer dat ik niet mee kon naar het feesie donderdag morgen. Helaas is er te veel te doen op mijn werk, dus ik kon niet weg. Het accountant programma Quickbook is aardig lastig om te leren.
Een groet van 30 miles verderop


Clementine

Anoniem zei

Bij een zwembad krijg je er water bij? nee echt... Dit is wel het meest gekke wat ik ooit gehoort heb. Kan me voorstellen dat er wel een logica in zit, maar je moet hem toch ook weer hervullen of krijg je dat ook. Ik vond hem heel grappig.

Ongelooflijk waar Nederlanders wel niet overal zitten zonder dat je het weet. Wel erg leuk.

gr petra

Petra zei

@ Clementine
Ja jammer dat je er niet bij was!
Yoka was er ook gisteren. Leuk om haar nu ook een keer ontmoet te hebben.
Sterkte met quickbook!

Groetjes petra

Anoniem zei

Wat leuk dat jullie Clementine en Wouter ontmoet hebben. Wij hebben de uitzending toen gezien en moesten steeds aan jullie denken!