zondag 14 september 2008

Eigenlijk niet zo veel....

Eigenlijk hebben we in de afgelopen dagen niet zo veel gedaan. Vandaar ook even geen berichtjes. Ron's moeder had voordat ze naar hier kwam al last van haar rug en benen en haar rugklachten waren inmiddels verdwenen, maar niet haar pijn in haar benen. Met alle gevolgen van dien. Omdat ze geen pijnstillers had meegenomen, zijn we die hier gaan halen. Het probleem was alleen dat ze die teveel en door elkaar had ingenomen en daarop vocht in haar benen vast hield, wat het geheel niet verbeterde. Dus we hebben de laatste daagjes in de tuin doorgebracht en wat rustigjes aan gedaan.
Woensdag zijn we wel even naar een winkelcentrum hier in de buurt geweest en voor Romy, het nichtje van Ron, Uggs wezen kopen. Die kunnen dan mooi mee in de koffer van Ron's moeder. De prijs is hier ongeveer de helft goedkoper dan in Nederland. Dus dat is zeker de moeite waard.

Photobucket

Verder zijn we gisteren met vrienden bij PF Changs wezen eten wat weer heerlijk was! Het eten daar is gewoon altijd zo lekker. En vanmorgen hebben we ontbeten bij de Cracker Barrel....

Photobucket

Dit keer had ik voor de bramen-versie gekozen bij de french toast en dat was toch heerlijk. Er zat echt een super lekkere smaak aan die bramencompote.

Deze Cracker Barrel zit bij de outlet stores van Smithfield vlak bij waar ik mijn motorrijlessen gehad had. Ook daar waren we nog even langs gereden. Grappig om daar weer mensen aan het lessen bezig te zien.

Photobucket

Daarna zijn we in sneltreinvaart langs de winkels gegaan. Echt een hoogtepunten bezoekje, Tommy, Ralph Lauren en Bath en Body works om daarna weer huiswaarts te gaan omdat Ron's moeder weer aardig wat last had. En terwijl we van de Bath en Body works outlet terug liepen zag ik ineens deze winkel!

Photobucket

Er was een crocs Outlet!!! Natuurlijk even gekeken. Hij was net twee weken open en ik heb nog leuke slippers kunnen scoren. Ik ben niet zo kapot van de originele crocs, maar heb wel slippers van ze en die zitten heerlijk! En nu waren ze maar 25,- dollar. Die ik eerder had gekocht waren een stuk duurder geweest.

Photobucket

Ze hadden echt alle soorten en maten en kleuren!

Photobucket

Daarna zijn we weer naar huis gereden. Het was heerlijk weer dus kappie open!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het weer is hier nog heerlijk en boven de dertig graden. Dus vanmiddag zijn Ron en zijn moeder bij Frank en Sharon wezen zwemmen. Misschien dat dat ook wat verlichting zou bieden. 's Avonds gaat Ron's moeder hier wel ook elke avond in de hottub die lekker warm staat en voor het slapen gaan de spieren wat ontspant.

Al met al zit voor Ron zijn vakantie er morgen weer op. Alles is wat anders gegaan dan de geplande vakantie naar Florida. We moeten het nog maar een keertje dunnetjes overdoen.

In ieder geval kan ook Stace zijn zonnebril weer even inpakken voor de volgende vakantie ;-)

Photobucket

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi
Nou ik ben weer bijgelezen hoor. Leuk die crocs winkel. Marga had er pas teenslippers van gekocht en die liepen ook heerlijk zei ze. Lekker in de cabrio hoor. Groetjes Ingrid

Anoniem zei

Gaaaaaaaaaaaaf al die Crocies.

Nog 24 dagen hhahahahahah

Erna

Anoniem zei

Balen mensen, die gezondheidklachten. Hopelijk mag dat de pret niet drukken.

Groeten,

Edwin en de Raapjes

Kristel Holsbeek zei

Wat een mooie crocs winkel. Weet je ook of die een online verkoop doen? Kindjes vinden dat best wel leuke dingen om in de tuin rond te crossen;-)

Anoniem zei

dat ontbijtje ziet er niet verkeerd uit zeg,mmmm ik krijg ter plekke trek...., trouwens wat een lekkere temperaturen bij jullie, ik ben jaloers, snik, snik hier is de zon wel, maar het is in de ochtend en vroeg in de avond al weer aardig vochtig aan het worden en vandaag is het 16 graden, bbbrrr koud.

Anja zei

Wat een geweldige foto van Stace met zonnebril!
Ik loop al de hele zomer op crocs-slippers, ze lopen zó lekker.

Anna zei

We hebben weer genoten van je blog, je oma is weer gezellig komen eten en hebben samen alles weer bij gelezen.Leuk van het telefoontje was een verasssing voor Oma.
groetjes. Oma en Toos