dinsdag 16 september 2008

Regendruppels

Vandaag was het eindelijk even een daagje lekker koel. Wij vonden het heerlijk, na de lange hete zomer, maar Ron's moeder was er minder blij mee natuurlijk. Tegen de middag begon het aardig door te regenen en we besloten naar het een overdekt winkelcentrum te gaan. Dit keer naar Crabtree Mall.

Photobucket

Photobucket

Het was er helemaal niet druk ook vandaag. Wat mij heel erg mee viel van wege de regen.

Photobucket

Ron's moeder wilde kijken voor een ketting Jesse, het neefje van Ron.En zo kwamen we bij een juwelier in het midden winkelcentrum terecht. Op de balie stond een bordje dat hij ook reparaties deed. Nou heb ik altijd een ketting om met een hangertje van een Bearded Collie. Al een poosje was daar het oogje, waar mee je hem aan de ketting doet, van stuk gegaan en Ron had hem professorisch gemaakt met een ander soort ringetje. In de tijd is dat ringetje helemaal zwart geworden, want het was van een andere kwaliteit als het hangertje. En terwijl Ron's moeder alle kettingen aan het bekijken was bedacht ik me dat deze man misschien wel een nieuw echt zilver ringetje er aan kon maken. En dat kon hij, toen ik het hem vroeg. Hij ging aan het werk en laste het geheel ook nog eens keurig aan elkaar. Het leuke is dat hij een camera op zijn laswerk gericht had, zodat wij het op een tv scherm helemaal konden volgen. En dat alles voor het grote bedrag van $ 6,00 dollar! De ketting was wel wat duurder, maar denk dat Jesse daar wel blij mee zal zijn ;-)

Photobucket

Photobucket

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anja zei

2 Vliegen in een klap, een ketting voor jesse en jouw ketting weer gemaakt!
Met regenweer is de Mall ideaal, lekker droog winkelen zonder de paraplu in en uit te klappen.

Petra zei

Nu Anja dat zo zegt is dat inderdaad zo. Opeens komen me beelden uit Nederland voor de geest, soppend nat winkel in winkel uit. Het is iets minder "gezellig", maar de mall heeft toch zijn voordelen. Hopelijk schijnt morgen de zon weer (hier was het ook voornamelijk bewolkt, geen regen).

Anoniem zei

Wat een priegelwerkje, knap hoor dat die mensen dat kunnen. Heb het zelf ook wel eens geprobeerd met een heuse brander maar dat valt nog helemaal niet mee.
Dat is wel lekker van een Mall ja, alles overdekt.

Anoniem zei

Hoi
He geen foto van de ketting jammer. Ik hoop dat het niet blijft regenen voor jullie. Groetjes Ingrid

Anoniem zei

Mij maak je wel blij hoor met en daggie overdekt shoppen!!!!!!!!!!!!!

M@riet zei

hahaha, sluit ik me bij aan hoor Erna! Alleen zal ik nog ff moeten wachten terwijl jij lekker over 3 weekjes kan gaan shoppen ;-)
Ik geniet wel mee via het blog hoor..

Wat een gepriegel met dat kettinkje, zou wat voor mij zijn (not)

Petra zei

@ Erna
Inderdaad nog maar een paar weekjes Erna. Heb al gezegd in de mall dat je er aan komt hoor, ha ha ha!