maandag 14 september 2009

I got a feeling....

Toen we vorige week in Florida waren zagen we een optreden van de Black Eyed Peas bij Oprah Winfrey op de tv. Het was de 1e aflevering van het seizoen en er was een FlashMob georganiseerd midden in Chicago. Vond het op tv een geweldig gezicht om de mensen allemaal te gelijk dezelfde bewegingen te zien doen. I got a feeling van de Black Eyed Peas is ook echt een nummer waar je lekker vrolijk van wordt. Hier onder het stukje van Oprah van Youtube. Prachtig om te zien!En zo op een maandag na een heerlijke vakantie heb je dat ook wel nodig. Een beetje vrolijkheid niet? Het is toch altijd weer even wennen. Maar na alle huishoudelijke klussen heb ik ook nog even bij het zwembad gezeten. Nog 1 weekje is het open, dus nog maar even van genieten!

Had trouwens nog een leuk berichtje in de stapel post die ik uiteindelijk door geworsteld heb.

Photobucket

Voordat we op vakantie gingen heb ik mee gedaan aan een prijsvraag bij de Chick-fil-A. Er wordt namelijk een nieuwe vestiging vlak bij ons geopend. Er waren van allerhande prijzen te winnen. En laat ik nou een uitnodiging krijgen voor die opening. Weet natuurlijk niet of iedereen die mee gedaan heeft, zo'n uitnodiging krijgt. Maar mag 1 introduce meenemen voor een "Fun night of good food and special prizes????? we gaan het zien. Morgen om 18.00 is de opening.

Groetjes Petra

10 opmerkingen:

www.ine1149.web-log.nl zei

Die reclame van Chick-fill-A vind ik altijd zo geinig. Ben benieuwd wat je daar te wachten staat. Vast wel een lekkere chickenburger!

Anoniem zei

Een heerlijk filmpje om de ochtend mee te beginnen!
In Amsterdam ook zoiets gezien, erg gaaf!
Groetjes, BiancaF

Erna zei

Gaaf die flashmob!

Jessica zei

Wat een gaaf filmpje! Eerst dacht ik "ik zie niks" maar het werden er geleidelijk steeds meer. Heel erg leuk.
Veel plezier bij de Chick-fil-a, en groetjes uit NL!

Ymkje zei

Ik was wat achter met lezen, hoezo druk :S Heerlijk dat jullie zo'n fijne vakantie hadden in Florida. Superleuk om de maandag dan op te vrolijken met zo'n geinig filmpje. Veel plezier bij de opening van Chick-fill-A, het is vast lekker!

Petra zei

@ Ineke
Ja ik ook. En had dat ook gezegd in die prijsvraag ;-)

@ Bianca, Erna, Jessica
Ja leuk he. Daar wordt je toch helemaal vrolijk van!

@ Jessica
Hey hallo! Groetjes terug naar NL!

@ Ymkje
Dank je wel, we gaan het zien!

Bibi zei

Ik ken ChickfillA niet maar het is natuurlijk ook weer zo'n fijne winkel die ik hier zou willen hebben;-). Dat filmpje moet ik maar even elders opzoeken want hij werkt niet meer. Geniet nog van het zwembad!

Marjon zei

het filmpje werkt niet meer maar ik heb het ergens anders gevonden. Heerlijk, daar word je echt vrolijk van.

Anja zei

Ik krijg het filmpje niet geopend :-((
Veel plezier tijdens de opening, ik ben benieuwd of je wat gewonnen hebt.

Ton/Petrus zei

Wat leuk dat ik zomaar even kan komen op jullie blog... Vergeef me als je mij brutaal vind, echter dit is voor mij de enige manier om van de wereld te genieten door lichamelijke omstandigheden, zowel van mijn echtegenote als van mijzelf...

Hartelijk dank bij voorbaat Petra!

Gods zegen Ton/Petrus.