zondag 6 september 2009

Zwembad

Allereerst hartstikke bedankt voor de felicitaties via het blog, email, telefoon, sms en voice mail! Hartstikke leuk, dat zelfs in Florida deze Ron hebben bereikt!
Vandaag hebben we eigenlijk niet zoveel schokkends gedaan. 's Morgens eerst een stuk met de hondjes gelopen, langs de golfbaan hier.

Photobucket

Onderweg aan het wandelen...

Photobucket

Photobucket

En weer terug bij het huis wat we gehuurd hebben. Waar we voor de rest van de morgen lekker bij het zwembad hebben gezeten.

Photobucket

Photobucket

Stacey had nog een bal gescoord. Al veranderde de bal al heel snel van formaat en was het meer een stuk plastic. Natuurlijk nog uitermate interessant om dat steeds van elkaar af te pakken. En zo renden de hondjes met zijn tweetjes om het zwembad heen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Waarbij Connor natuurlijk nog een plons maakte, ....

Photobucket

Ook hebben we onze tompoezen (is een bladerdeeg achtig gebakje, die in NL gevuld is met gele room en hier dus met slagroom) genuttigd! Ze waren erg lekker.

Photobucket

Rond een uur of 1 zijn we naar het grote zwembad hier gegaan en hebben we daar nog een uurtje gedobberd/gerelaxed. Ook niet verkeerd, zou ik zo zeggen ;-)

Photobucket

Photobucket

's Avonds zijn we voordat we bij de Cheesecake factory gingen eten zijn we nog bij de Naples Trek fietsen store geweest.

Photobucket

Je moet per slot van rekening alles bijhouden natuurlijk. De jarige heeft nog een leuke bidon gescoord ook. Het eten bij de Cheesecake factory was weer lekker. Maar net als vorige keer met Ron's moeder en zus, was de bediening chaotisch. Zo kwam ons eten met rijst terwijl wij "fries" hadden besteld. De ober had het toen nog fout opgeschreven en ik hem nog verbeteren, geen rice maar fries. Oh, ok ik verbeter het. Maar toch verkeerd bezorgd. Dus moesten we wat langer wachten. We hadden allebei de chicken Costoletta (Soort van schnitzel) gekozen. Dat had ik een poosje terug op facebook van Petra gelezen en nu konden wij deze dus ook proeven. Bij ons in Raleigh zit ook een Cheese cake factory, maar daar is het gewoon ALTIJD mega druk. Maar hier in Naples hadden we gelijk een tafeltje. De costoletta was erg lekker en het lemon sausje erbij vond ik ook zalig. Alleen, zoals vaak bij de Cheese cake factory, hartstikke veel. Gewoon drie stuks! Ron heeft nog wel een bananen cheesecake als dessert mee naar huis genomen. Je bent tenslotte maar 1 keer per jaar jarig.

Photobucket
Helemaal in stijl met een kaarsje!

Persoonlijk ben ik niet zo heel erg weg van een cheesecake. Ik vind het altijd veel te machtig. Daarentegen ging de tompouce er vanmorgen wel heel goed in ;-) Maar 1 gebakje is ook wel genoeg niet. Ik was per slot van rekening niet jarig toch? Dat was Ron vandaag!!! En hij heeft er van genoten ;-)

Photobucket

Groetjes,
Petra

11 opmerkingen:

Bianca (Hollandranch) zei

Dat ziet er heerlijk uit, die omgeving, dat zwembad, het gebak mmmm en natuurlijk nog VAN HARTE GEFELICITEERD !!

Kristel Holsbeek zei

Prachtige omgeving hoor!!! Heel leuk...geniet er maar van!!!

Anja zei

Proficiat voor Ron!!
Wat een luxe zo'n prive zwembad, het grote zwembad ziet er ook gezellig uit. Geniet van jullie vakantie!

Anoniem zei

Nog van harte gefeliciteerd met je man!
Een erg mooie manier om je vakantie te vieren.
Gr BiancaF

Anoniem zei

Nog van harte gefeliciteerd. Wij waren naar een fair, dus ik loop een paar dagen achter.

Leuk weer, al die Floridafoto's, allemaal voorpret!

Geniet ervan (en ben blij dat je meer dan 11 dagen vakantie hebt :-) )

Monique zei

Ah, ik was de Anoniem!!

Annemiek zei

Van mij ook nog proficiat aan Ron.
Hmm die tompoes ziet er lekker uit. Het zwembad ook trouwens!

Bibi zei

Lekker hoor, ik heb zojuist het recept voor de Napoleon opgezocht, die ga ik binnekort eens maken:-)

Martin zei

Nou, dat ziet er allemaal niet verkeerd uit, daar waar jullie nu zitten, hihi...

Wij hebben 1 keer hier waar wij wonen tompouchen gezien. Die zagen er hetzelfde uit als op jullie foto, maar wij hadden wel die gele custard pudding er tussen zitten, zoals bij de tompouchen van de Hema. Daarna heb ik ze nooit meer ergens gezien. :-(

Marchiena zei

Wat heerlijk relaxed zijn de foto's (vooral die bij het zwembad)jullie zijn duidelijk aan het genieten.

Edwin zei

WAT EEN LEVENTJE.........
Prachtig. Je kan zien dat Ron weer een jaartje ouder is geworden. De foto's worden steeds relaxter.

Groet,

Edwin