vrijdag 14 juli 2006

The devil wears Prada

Heb heel erg moeten lachen om de antwoorden op het witte rare ding. Via de skype had ik ook leuke gehoord. Namelijk een "cocosbrood" bak apparaat en een golfballen uitspuger, hi hi hi. Maar helaas voor Ron, dat was het ook niet. En moet zeggen dat jullie wel warm met de antwoorden waren hoor. Het is namelijk een speaker voor buiten. Zonder snoertjes. Er zit een radiografische zender in en daardoor kan je die box overal neer zetten waar je muziek wil. Binnen of buiten. De stroom gaat via een stopcontact, of batterijen. En nu staat hij voorloping in de "voortent" dus. Maar hij kan ook in de badkamer of boven of achterin de tuin zeg maar. We hadden samen al een paar keer naar dit wiite melkflessen ding staan kijken bij Brookstone. En eigenlijk steeds niet gekocht. En dus dacht ik gisteren, neem hem nu maar mee. En hij doet het harstikke goed. Er komt me toch een berg geluid uit ;-) En hij is aangesloten op onze eigen stereo dus kun je er cd-tje en mp3 tjes op afspelen. Hartstikke leuk!
Gisteren hadden we weer koffie ochtend met de dames maar ook een "girls-night-out".
We zouden dus naar de film gaan en er voor wat eten. Het eten was bij Biaggi's. Heerlijk. Met Eugenie heb ik samen een voorafje gedeeld. Al was het meer vooraf, zonder "je". Maar het was niet alleen veel, maar ook een heel erg lekkere Bruschetta

Photobucket - Video and Image Hosting

Als hoofdgerecht had ik Penne Sardi. Ook heerlijk. De smaak van het eten in dit restaurant is echt heel goed. Je waant je zo in Italie. Smullen dus!
Na het eten dus op naar de bios. We zijn naar de film The devil wears Prada geweest. Ik vond het een leuke film. De manier waar op Meryl Streep speelde vond ik wel grappig, met aan het eind van haar bevelen elke keer heel lief "that's all". De film gaf een kijkje in de modewereld en gelukkig kwam Andy, de hoofdrolspeelster er toch achter dat het allemaal niet het belangrijkste is in de wereld. Het was ook gezellig om met de dames weer een keertje wat anders dan "koffie" te doen. Even lekker kletsen en dan naar een lekkere meiden film. Een echte Girls night out.

Groetjes Petra

3 opmerkingen:

Nel zei

Dat ziet er wel heel erg lekker uit. Jammie !! Voorafjes zijn volgens mij altijd zonder "je"
Wat leuk zo'n Girls-night, volgens mij was het helemaal geslaagd.

Anoniem zei

MMMMMMMMMMJAMMIE
Dat ziet er lekker uit.


Erna

Anoniem zei

Waaah, wat een grappig uiterlijk heeft dat apparaat dan, maar wel heel handig! Die film wil ik ook zeker zien, ik vond de voorstukjes al erg leuk. Mmmm Italiaans, daar kunnen ze me bijna voor wakker maken..Groetjes