zaterdag 8 juli 2006

En toen was het al weer weekend.

En toen waren we zo al weer een paar dagen verder. Zonder dat er veel schokkends geschiedde. Behalve het lekkere weer op het moment hier. Want vorige week was het hier behoorlijk warm met wat dagen dik boven de dertig graden. En ook 's nachts koelde het niet meer af. 23 graden is dan de temperatuur. Snikkie heet dus. Maar donderdag heeft het enorm geregend en daarmee kwamen we in een koelere zone, aldus de WRAL weerman. De vochtigheidsgraad is nu iets van 45 % en dat maakt het zeer aangenaam. In ieder geval aangenamer dan het plakkerige weer van de dagen er voor. Dus vrijdag lekker met de hondjes aan de gang geweest. Die voelen de temperatuurs verschillen gelijk en zijn veel actiever. 's Morgens een eind wezen wandelen en daarna lekker in de tuin gezeten met ze. Heerlijk!

Photobucket - Video and Image Hosting

Prachtige schapen wolkjes, bij een strak blauwe lucht. Zo heerlijk om naar te kijken.

' s Avonds even wat gefrisbeed met de hondjes. Connor vind het nu ook erg leuk, maar het beste werkt het als we ze apart houden. Stace is altijd wat sneller en pikt de frisbees als eerst. Daarna sluit Connor bij hem aan en lopen ze allebei rondjes in de tuin met 1 frisbee tegelijk vast. Dus Connor moest even wachten voor wat meer frisbee actie zeg maar. Hier twee filmpjes. Eerst die van Connor en die hond die je later hoort blaffen is Stace (ahum) Die dan weer moet wachten ;-)





Vanochtend waren we al vroeg wakker door een telefoontje, altijd fijn ;-) En nu we toch vroeg wakker waren, dan maar gelijk wat van de dag maken niet waar? Dus op naar Lake Pine met de doggies. De 21 graden vanochtend voelden heerlijk aan en het was zalig wandelen.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Ondanks dat we er vroeg waren was het bere druk. Wat me opvalt is dat je niet veel mensen ziet wandelen. De meeste mensen hebben sportschoenen aan en lopen hard, wandelen snel, fietsen hard of skaten rap. Niet echt zoals in NL in een park.
Niet minder leuk hoor, maar de reden waarom mensen langs het meer lopen is meer sporten dan recreeeren zeg maar. Maar wellicht komt het omdat we vroeg waren en zo 's morgens vroeg is niet echt recreeertijd natuurlijk.Al had ik dit ook al es 's middags opgemerkt. Maar door al die sportieve activiteiten om ons heen had ik eigenlijk spijt dat ik mijn gympen niet had aan gedaan. Heb trouwens sinds vorige week "echte" hardloop schoenen. Het is niet te geloven he? Voorheen liep ik op crosscountry c.q. tennis schoenen, maar nu is het officieel! Hardloop schoenen voor Petra. Schrijf het op de kalender, geef het door aan de krant! ha ha ha.
Maar nu dus bij Lake Pine op mijn flip flops. En mijn uiteindelijke doel is dus te kunen hardlopen met de honden. En dan met voorkeur, met Connor. Die vindt dat heerlijk en gaat dan in een bepaald soort ritme. Dat doet hij ook zo goed aan de fiets, voorheen in NL. Dus had een klein stukje op mijn slippers met hem gelopen en dat ging eigenlijk nog goed ook. Tot verbazing van Ron, want die had alleen nog maar mijn verhalen gehoord, maar nog geen live beelden van een rennende Petra. Waarna hij dat beeld natuurlijk meteen vast gelegd had.

Photobucket - Video and Image Hosting

Mooi plaatje he? Wat een sportvrouw hey?(ahum). Had dus niks gemerkt van het maken van die foto, dus moest wel erg lachen toen ik de foto's op de computer aan het zetten was. Volgende keer dus gympen aan als we naar Lake Pine gaan. Moet wel zeggen dat ik meer een anonieme binnenloopster ben. Dat voelt wat fijner en ook prettiger bij de airco zeg maar. Klinkt wel als of ik al behoorlijk Veramerikaanst ben ;-) Maar praktisch is vaak mijn motto ;-)
Allemaal een lekker weekend gewenst!!!

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Larissa zei

Wow ziet er mooi uit! Biiiijna net zo mooi als bij ons haha. Binnenkort gaan we trouwens richting Chapel Hill, da's redelijk richting your side toch? Zin in een kopje koffie?!

Anoniem zei

Die airco ga ik straks ook erg missen. Ik heb mijn hele leven nog niet zo goed geslapen als hier in the States. Sportief hoor, mooi schoentje !Leuke foto's weer. Groetjes en een fijn weekend verder.

Anoniem zei

Heb jij dat kekke roze kleurtje? Hip hoor en hartstikke goed van je. Ik geef de voorkeur aan flip-flops..volgens Frank kan ik er een winkel in beginnen. En echt, we komen een keer een bakkie doen, maar voorlopig is de Audi weer ok!
Fijne zondag, Groetjes

Anoniem zei

Petra ik heb altijd geweten van je sportieve kwaliteiten .zo als die amerikanen een krant of een boek mee nemen naar de sportschool neem jij die foto mee zeker weten dat je steeds harder gaat lopen.
groetjes uit barendrecht

Anoniem zei

Vind je schoenen ook errug mooi en dat je er maar veel hardloopplezier van mag hebben:-))
De foto ziet er in ieder geval veelbelovenduit en dat zelfs met teenslippertjes!!
Groetjes en een fijne zondag!!

Anoniem zei

Heerlijk weer de filmpjes van de frisbee doggies en helemaal zonder te blaffen, nou ja alleen Stace op de achtergrond.

En lekker aan de wandel, wees blij dat Ron geen filmpje heeft gemaakt van je hardlopp activiteit hihihi.

Erna