maandag 17 juli 2006

IJsjes ter verkoeling

Het is hier warm, echt warm. Zag dat het in NL ook weer warm is, maar hier is de vochtigheidsgraad op het moment behoorlijk plakkerig zeg maar. En dan doe je niet veel meer.

Photobucket - Video and Image Hosting

Dit zijn de weersverwachtingen voor aankomende 5 dagen. 100 F is 37,7 graad Celsius en de minium temperatuur is ongeveer 24 graden. Het koelt dus 's nachts noppes af. Kortom het is nu volop zomer. En bij zomer horen ijsjes. En vandaar dat we gisteren een stukje hier in de buurt zijn wezen toeren. Kapje naar beneden en blijven rijden. Want als je stil staat is het het bloedje heet, hi hihi.....
Zo kwamen we langs dit bord....

Photobucket - Video and Image Hosting

Vond hem wel grappig. "Ron's Schuur". Later zagen we ook Ron's Barn en het was echt een barn. Het is een soort van catering bedrijf midden in de polder. Wel grappig.
we zijn voor bij het plaatsje Kipling gereden en via de 55 weer terug. En aan de 55 zit Sunni's Skys. Het ijsadres waar ik al eerder over vertelde.



Het was er druk te zien aan de auto's, maar zag geen mensen. Die zaten allemaal binnen bij de airco. Grappig is dat toch. Nederlanders zouden allemaal op het terras van de ijszaak gaan zitten, maar hier zit iedereen binnen. En dus zaten Ron en ik alleen op het terras.

Photobucket - Video and Image Hosting

Ach.... het maakt je wat vrijer in de keus waar je wilt gaan zitten ;-)

Photobucket - Video and Image Hosting

Dit is echt zo'n "ik en al mijn vrienden" foto, ha ha ha. Het ijs was weer heerlijk. Ik had me voorgenomen om een ander smaakje te nemen dan de pistachio van vorige keer. Maar eenmaal binnen zag ik de pistachio en ben toch maar voor zeker gegaan. Lekker!! Daarna verder uitgewaaid in de aut en weer terug naar huis.
Vandaag niet veel bijzonders gebeurd, behalve dat ik ben wezen zwemmen vanmorgen en dat ik bij het zwembad ben blijven hangen. In het water was het lekker dus dacht blijf hier maar even. Tegen 1 uur ben ik weer op huis aan gegaan en heb de hondjes in het hondenbadje laten spelen. Ze hebben de afkoeling van het water nu wel nodig hoor. En genieten er net als hun vrouwtje dan ook lekker van ;-)

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een gezellig druk terrasje.....
Spot wilde vandaag niet eens afgesproeid worden met de tuinslang....nou ja!!! Maar hij luste wel een ijsblokje!

Anoniem zei

100 graden F = 37.7 graden C.

Anoniem zei

Ik zou best een ijsje met je willen eten op je "Ik en al mijn vrienden terras".Hihihi
Hier is het ook bloody hot.

Sterkte met de hitte

Nel zei

Pfff...ik kan me temperaturen van boven de 100, zelfs 110 herinneren van Palm Springs en Las Vegas, waar we soms van schaduw naar schaduw moesten springen, zo heet was de straat.
Sterkte...wij gaan vandaag en morgen dezelfde richting op, boven de 35 !!