zaterdag 1 juli 2006

4th of July

Independence day is aanstaande dinsdag. En dat is voor de meeste Amerikanen nu dus een extra lang weekend. Ron is geen Amerikaan en mag maandag gewoon werken. Dus voor ons geen lang weekend. Maar dinsdag is hij vrij. Nog geen plannen, maar die komen altijd spontaan op bij ons.
Het leuke van die feestdagen is dat de winkels hier dan altijd Sale hebben. En zo was ik gisteren dus naar Kohl's geweest. Alle dingen voor 4th of July waren met 60 % korting. Dus ben even wezen neuzelen ;-)

Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Dit zijn wat dingetjes. Maar had ook leuke shirtjes voor twee neefjes en een mooie USA Badlakens. Echt 60% korting maakt het een stuk leuker shoppen ;-)

Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Groetjes Petra

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Deze Amerikaan heeft maandag ook niet vrij. De meeste mensen die ik ken werken maandag gewoon, of ze nemen een snipperdag om er een lang weekend van te maken.

Anoniem zei

Waahhh, die dozen heeeeeel gaaaaaaf, Kohl's zit bij ons in Wilmington en meer dan een uur rijden...Die korting maakt het wel erg leuk. Leuk dat je alle foto's op je log hebt gezet.
Op www.terrysvillage.com vind je ook veel leuk americana spul.
Fijn weekend

Anoniem zei

Lekker geshopt zo te zien Peet en volgens mij is the day after net zo leuk om vrij te hebben :-)
Voor nu een fijn weekend!
Groetjes Yvonne en maar weer eens lebber van de meiden

Anoniem zei

Oh, helemaal geweldig, Patries had het al laten zien. Voor Kohl's hadden we vorige keer geen tijd meer voor (shop till the lights go out). Het is hier al leuk shoppen, laat staan met nog eens sale van 60%. Have a good 4th of July...!
Wat ga ik dit missen, maar zal genieten van al deze logjes.

Annemiek zei

Mooi hoor, en ook mooie foto's van je bloemen. Die stokroos is prachtig, en wat een goed idee om de morning glory omlaag te laten groeien.