donderdag 20 juli 2006

Gelukkig

Gelukkig.... gistermiddag even verkoeling. In de vorm van een onweersbui met een enorme bak met water uit de lucht vallende. Alleen het jammere was dat die verkoeling net kwam toen ik met een boodschappenkar vol de supermarkt uit kwam. Dus heel snel alles in de auto "geworpen" en ik was binnen twee tellen zeiknat. En nou wil ik schrijven, jammer genoeg. Maar eigenlijk vond ik het helemaal niet jammer. Het was eigenlijk heel prettig. Er vielen dikke vette regeldruppels naar beneden, maar het was eigenlijk gewoon lekker dat ik nat werd. Het was ook helemaal niet koud en het leek wel warm water dat naar beneden kwam. Het vervelende was alleen dat het ook ontzettend onweerde en dan ben ik hier toch liever niet buiten.
Over verkoeling gesproken. Had van de week ons zwembad op een Amerikaanse marktplaats gezet. We hebben nu het bubbelbad en ik ga steeds lekker zwemmen op de sportschool. En na twee keer een overstroming van het zwembad vorig jaar. 1 Keer na veel regen en 1 keer na een halfzachte bovenring van het bad, nu dus ter adoptie op Craigslist.com. Tijdens 1 van de onweersbuien vorig jaar was onze pomp van het zwembad gaan lekken. Niet mega hard, maar de pomp staat natuurlijk onder stroom en water en stroom dat gaat niet lekker. Dus te koop gezet zonder pomp en terwijl ik hem plaatste stond onder onze advertentie een oproepje van iemand die een zwembad zocht, maar zelf een pomp had. Nouwwww zeg, hoe kan het zo lopen. Dus ik gemaild en na wat heen en weer mailen komen ze hem nu aanstaande maandag avond halen. Hele maal geen slechte deal. Heb er vorig jaar veel plezier van gehad en hem nu leuk kunnen verkopen, zou perfect zijn. Eerst maar afwachten of ze inderdaad komen, maar anders is het wel mooi meegenomen als dit zo zou werken ;-)

Groetjes Petra

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Weet je Peet, soms zit het gewoon mee. Dat hadden wij toen we onze Dodge verkochten. De goede man bood onze vraagprijs, en aangezien we nooit zo'n succes met dat soort dingen hebben. Was het op dat moment wel zeer welkom. Succes dus, een buitje hier zou ook wel mogen, een beetje verkoeling. Groetjes uit Zevenhuizen !

kastelke zei

Heerlijk kan dat zijn, zo door de warme regendruppels lopen!!!

Anoniem zei

Hier gisteren ook een inimini buitje en een verkoelende wind.

Nu weer oplopende temperaturen naar 25+.
Om 8 uur op het strand was het echt genieten geblazen.
Groot hard strand en een hele schone zee.(zal je ff lekker maken)

Gezellig weekend.

Erna