vrijdag 30 juni 2006

Wat foto's

Hier nog wat fotootjes die er van de week bij ingeschoten zijn. De Morning Glory staat echt super mooi nu. Heb hem ook in een hanging basket gezaaid en hij groeit nu zo naar beneden. Onder die hanging basket hangt een vogelhuisje en de bloemetjes staan er zo leuk bij.

Photobucket - Video and Image Hosting


Ook tegen het rek bij bij de ingang van de tuin staat hij prachtig. Ook dat is nu helemaal begroeit met Morning Glory. Het is echt zo mooi om te zien nu 's morgens. Nogmaals hartstikke bedankt Annemiek!

Photobucket - Video and Image Hosting


Strak blauwe lucht, met een mooi blauwe bloem.

Photobucket - Video and Image Hosting


Ook de bramen gaan nu groeien. Hoop dat die niet op gegeten worden door die Japanese Beatles. Want die kauwen zich nog een end weg in de tuin :-(

Photobucket - Video and Image Hosting


De laaste stokroos die nog moest uitkomen, staat nu ook heel mooi. En het is een dubbele roze geworden. Mooi he? Ook zelf gezaaid vorig jaar. Alleen toen groen blad, maar nu mooie stokrozen!

Photobucket - Video and Image Hosting


Vandaag op speciaal verzoek ook wat foto's gemaakt van het zwembad en van .... de treadmill op de sportschool. Zoals je kan zien heb ik 26 minuten gelopen en 352 calorien verbrand (yeah!!! het belangrijkste) en met ietsjes incline (helling). De 0 is omdat de band even stil staat voor de foto. Moet nog lang oefenen voor die krant te lezen. Want het fotograferen ging ook niet rennend ;-) Doe nu steeds 5 keer 5 minuten achter elkaar en daar tussen in 2 minuten een rustiger tempo. Als mijn hartslag weer lager is, ga ik weer verder. Dit werkt best goed en zo loop ik nu dus 25 minuten hard en dat gaat beter dan dat ik probeer om achter elkaar hard te lopen. Dat gaat vast ook nog wel es lukken. (ooit, hi hi hi)

Photobucket - Video and Image Hosting


Daarna naar het zwembad. En van de week hadden we steeds les van Michelle. De andere leraressen zijn op vakantie, en zij had deze lessen overgenomen. Het was zo lekker!! Heb wat fotootjes gemaakt voor een indruk. Dit is na de les hoor. Dus weinig beweging te bekennen.

Photobucket - Video and Image Hosting


En een filmpje.....



Groetjes en een heerlijk weekend gewenst. Ook in Nederland is het een aangenaam temperatuurtje heb ik vernomen ;-)

Petra

6 opmerkingen:

Anoniem zei

He, mooie foto's, Ja wie zaait kan oogsten, leuk hoor.
Ben benieuwd naar je leuke aankopen van Kohl's (gelezen bij Mary-Ann), foto's??
Fijn holiday weekend!

Petra zei

@ Patricia
Zal er fotootjes van maken en ze er morgen opzetten ;-)

Nel zei

De Morning Glory's zijn heel mooi, prachtig die kleur en niet te vergeten die naam.
Hebben jullie dat zelf gedaan dat nummerbord op het vogelhuisje ?
Jullie hebben weer een lekker lang weekend voor de boek met de 4th of July, geniet er van.

Anoniem zei

Prachtig staan je blommetjes erbij.

Heb heerlijk al je verhalen gelezen, die je tijdens onze vakantie geblogt hebt.

Ik had al op teletekst gelezen dat de Hurricanes de Stanley cup haaden veroverd, helemaal super.

Spreek je snel.

Groetjesssssssssssssss

Erna

Anoniem zei

Moeten we dus ook weer naar Kohl's...o nee het past niet meer in de koffer, nou dan maar kwijlend naar jouw foto's kijken. Die morning Glory is heel mooi, net als het vogelhuisje, je hebt er echt iets moois van gemaakt. Tip voor de treadmill, loop altijd met ietsje incline, tussen 1 en 2, dan krijg je namelijk niet zo snel last vast je scheenbenen !Succes en een fijn lang weekend. P.S Het bootje kwam bij Ross vandaan. Door al dat shoppen weet ik soms niet meer waar ik 'wat' haal.

Petra zei

@ Patricia
De fotootjes staan er op hoor!

@ Nel
Het vogelhuisje heb ik zo gekocht ;-) Hij is leuk he?

@ Erna
Spreek je inderdaad snel weer.
Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn.

@ Mary-Ann
Wij hebben ook een Ross hier. Dus ga even kijken van de week ;-)
Dat van die incline had ik ook gemerkt. Wist eerst niet precies hoet het werkte allemaal. En heb ook een keer gehad dat hij op - 0,5 stond. Dan loop je dus holletje af. En dacht inderdaad dat gaat lekker zo. Maar 1 vindt ik lekkerder lopen inderdaad.
Thanks voor de tip.

Groetjes Petra