zaterdag 10 juni 2006

Woofstock, all in peace....

Vandaag was er in Durham een dogfrisbee wedstrijd waar Ron en Stace aan hebben mee gedaan. Er zijn twee rondes. Elke ronde krijg je 60 seconde om zoveel mogelijk frisbees te gooien en de hond deze te laten vangen. Hoe verder hoe meer punten.
Dit vond plaats op "Woofstock" tijdens een soort hondenfestivalletje, met allemaal kraampjes van organisaties en winkels gerelateerd aan honden. Zo was er een Doggie spa..... Daar wordt je hond dus gewassen en gemasseerd. Een doggie camp, rescue honden organisaties en nog meer van dat soort dingen.



De Border Collie Rescue afdeling had er ook een kraampje en we werden heel welkom door hen ontvangen.We waren ten slotte familie niet waar? Heel leuk te zien hoe enthousiast ze waren om een Bearded Collie te zien.



Stacey had startnummer elf, wat betekende dat hij eerst heel veel frisbees voor bij zag vliegen. En dat is geen leuk grapje voor Stace. Het is maar goed dat hij aan zijn riem vast zat, want hij had ze graag allemaal uit de lucht gehapt.



Ook wel een apart iets..... De mobiele (Castreer en Steriliseer)eenheid. Vandaag werd er dan niet geopereerd, maar je kon wel rabies entingen halen en je hond laten chippen. Vind het een beetje een raar idee, maar het wordt door de staat gesponserd om overpopulatie tegen te gaan.



En na minstens 50 frisbees voorbij te hebben zien komen, mochten Stace en Ron. Het is toch wel weer even anders met al die mensen er om heen en Stace was duidelijk afgeleid, maar pikte ze wel allemaal uit de lucht, om daarna met een net iets groter rondje dan normaal, naar Ron terug te brengen. Zo kon hij alles even goed bekijken ;-)



Hebbes!!!!



Hey leuk zeg... die meneer met dat flitsding. Es even kijken wat hij heeft? Oh Smile, hij maakt een foto. Deze man kwam later nog met Ron een praatje maken. Hij was van de Herald Sun. De krant van Durham en omstreken. Hij had een paar dingen opgeschreven en wie weet komt er een foto van hem in de krant.



Wat wel leuk is dat het om half 10 begon en om half 11 was het al weer gebeurt. Met aansluitend gelijk de prijs uitreiking. Is ook wel goed ook want de temperatuur was al behoorlijk hoog vanochtend.Hoeveelste Stace is geworden weten we niet, maar de winnaar had 19 punten en Stace 12. Helaas ving Stace er 1 frisbee buiten het veld en dan telt het niet mee. Maar het was weer even leuk om wat met Stace te doen. En Stace genoot er zeer zeker van ;-)

En nog een kort filmpje.....



Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Die Stace heeft echt zijn best gedaan!! Ziet er echt hartstikke leuk uit :-))
Groetjes en nog een fijn weekend verder.
Yvonne

Annemiek zei

Ja, echt heel leuk! Wat kan Stacey goed vangen.

Petra zei

Wat grappig, Woofstock, ha ha! En die Stacey, hij had er lol in, misschien wordt hij zelfs beroemd! Die mobiele sterilisatie eenheid vind ik wel heel goed, hoor, er zijn al teveel ongewenste dieren in shelters en aan het zwerven :(.

Anoniem zei

prijs of geen prijs maakt stacey niets uit, het meedoen was voor hem de hoofd prijs groetjes uit barendrecht

Anoniem zei

Helemaal in z`n element! Geweldig om te zien hoor!

Petra zei

@ Yvonne
Jullie ook ;-)

@ Annemiek
Die frisbees zijn zijn favo speeltjes hier in de tuin.

@ Kasaka
Is ook wel zo hoor, maar met twee nog in takt zijn de reutjes, durf ik ze het niet te vertellen wat ze in die camper doen, hi hi hi
Al hoewel vandaag deden ze chippen en rabies inentingen geven. Dus ook prima werk overigens.

@ Ma
Als ge maar leut hait, toch?

@ Mariet
Een echt Beardie zo he?

Groetjes Petra

Anoniem zei

Geweldig om Stacey zo in aktie te zien, het filmpje was dan ook veelste kort.


Erna