zondag 18 juni 2006

Alweer een vervolg....

Gisteren hebben we 's morgens eerst in de tuin gewerkt (lees vooral gras gemaaid). Je zal misschien denken, heel de morgen? Ja heeeeeel de morgen. Het maaien van de achtertuin duurt al zeker anderhalf uur. En het was gister behoorlijk warm, dus hebben wat pauzes ingelast. Leuk nieuws is dat in het nieuwe vogelhuisje, wat ik voor mijn verjaardag heb gekregen, een vogeltje woont. Ik heb dus de weddenschap gewonnen. Ron dacht dat er nooit een vogeltje in zou gaan. Maar binnen twee weken is het al bewoond. Er zijn weliswaar nog 2 "kamers" vrij, maar 1 is er bezet.
Zag trouwens ook dat er een spreeuw in wilde gaan, maar die paste er niet in. Dus geen kraak bewegingen in het nieuwe vogelhuisje. Het koppie kan er in,maar het lijfje van de spreeuw is te groot en blijft steken. Dit vogelhuisje is alleen voor lieve vogeltjes, hi hi hi....
's Middags zijn we een stukje wezen rijden in Ron's auto en zijn we een over de highway 42 gereden. We hadden al es gehoord dat daar een ijszaakje zit en die werd door meerdere mensen aanbevolen. En zijn we daar naar toe gereden. En ze hadden niks te veel gezegd. Aan de buitenkant ziet het er uit als een soort schuur en binnen als een ijszaak. En we kregen gelijk lepeltjes met kleine schepjes ijs aangeboden om te proeven. Echt zo lekker!! Dus had een hoorntje met sinaasappelijs en pistache. En in de pistache zaten hele stukken noot. Even smullen dus na al het werk in de tuin.
Daarna 's avonds naar het RBC-center voor de wedstrijd van de Hurricanes. Onder weg kwamen we al een aantal Caniacs tegen.....

Photobucket - Video and Image Hosting

Ook de parkeerplaats hadden veel auto's versieringen en belettering als deze. En ook het tailgaten was in volle gang.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Er was zelfs een echte Hurricane motor te zien. Met het hoofd van Staal als airbrush op de motor.

Photobucket - Video and Image Hosting

En daar stonden we dan bij het RBC center en hoopten we toch echt dat ze deze wedstrijd zouden gaan winnen.....

Photobucket - Video and Image Hosting

Eenmaal binnen liepen we gelijk naar het plekje waar we eerst zaten. Zaten daar vorige week perfect, maar zagen toen we daar aankwamen dat er een tv-camera opgesteld stond. He jakkes. Maar Ron wist nog dat er boven ook misschien wel leuke plekjes waren. Die hadden een soort tafeltje er voor. Dus wij daar naar toe gelopen. En ja hoor, die plekken waren helemaal geweldig! ha haha. We hadden hier zelfs een prive tv toestel er bij. Geweldig!!!

Photobucket - Video and Image Hosting

Prima uitzicht op het scherm en een tv toestel zodat we het wel heel goed konden zien allemaal. Het RBC center liep daarna al heel snel vol en de stemming was uitermate goed.

Photobucket - Video and Image Hosting

Een paar keer zag ik de wave voorbij komen. Het liedje van de Hurricanes. En de volksliederen. Dat vind ik altijd zo indrukwekkend. En niet lang daarna begon de wedstrijd. En moet eerlijk zeggen, heb ze nog nooit zo slecht zien spelen de Hurricanes. Ze waren heel langzaam en zonder de pit die ze normaal altijd hebben. Dat zag er niet goed uit. Het eerste deel ging nog, maar in het tweede deel ging het fout. Als snel 1-0 in een powerplay en daarna volgde 2-0 en in het derde deel 3-0 en 4-0. Oeiiiiii. Geen Stanley cup dus vanavond. Zoooo jammer. Had het graag in het RBC center mee willen maken het feestje. Nu staat het dus weer 3-3 en is aanstaande maandag, morgen, de beslissende wedstrijd. En ik blijf toch hoop houden, ondanks dat Canada, waar de Oilers vandaan komen, een ijshockey natie is.
Let's go Hurricanes!!!

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou dat was wel een riante plaats ! Maakt het extra leuk.
Die ijsschuur is dat vergelijkbaar met Coldstone Creamery (het ijs dan, niet de lokatie) ?

Petra zei

ja inderdaad een soort van Coldstone. Ook zo lekker.... Mmmmm

Anoniem zei

ben heel trots op jullie. stace in de krant. prachtig dat hebben jullie stace toch maar mooi geleerd. jij sta er heel goed op ron. en wat een leuke trui met op druk heb je aan. bedankt.groetjes. ma. en een pootje van max.

Anoniem zei

Is een klein tractortje niets voor jullie om het gras te maaien?
Bij ons wordt het nu gelukkig gedaan, makkelijk maar niet zo netjes als dat je het zelf doet.
Ik hoop voor jullie dat jullie vanavond het feestje hebben....
winst of verlies? Groetjes