zaterdag 24 juni 2006

Natuurlijk gevonden....

Gisteravond nogmaals alle kieren en gaten doorzocht in de auto. En jahoor in kier nummer 44 denk ik, zagen we (met de zaklataarn erbij) iets glimmen wat een pasje zou kunnen zijn. Dus Ron heeft het middenconsole open geschroefd en kon zo de pasjes pakken. Grrrrrrr.... al ben ik natuurlijk wel blij dat ik ze weer heb, maar moet nu wachten op het nieuwe pasje en alle automatische betalingen die er mee gedaan werden stop zetten en straks weer allemaal gaan opgeven. Hoe ze in die kier zijn gekomen? Ik weet het echt niet. Heb wel hard moeten remmen omdat er een auto plots stil ging staan op een kruising die avond. Er stonden bij het RBC center politie agenten het verkeer te leiden en de man voor ons ging stil staan voor een stoplicht en gooide plots alle ankers uit en kwam tot stilstand midden op de kruising. Had natuurlijk gelijk ook die politie agent hard fluitend aan zijn raampje, maar ik moest daardoor ook zwaar op de remmen en waarschijnlijk zijn de pasjes toen naar voren geschoven en in dat kiertje terecht gekomen. Dus wijze les nummer 1, bewaar gewoon altijd je pasjes in je portemonnee. En niet los in een vakje van je auto, want dan loop je gewoon 2 dagen te zoeken.
Gisteravond was het hier weer thunderstorms alom en hebben we een film van Jennifer Aniston gehuurd. Dat gaat hier zo makkelijk. Je kan dat namelijk gewoon via je tv doen. Er is een soort van menu waar je uit kan kiezen en die film die je kiest komt gewoon op je maandelijkse afrekening. De prijs is overigens net zo duur als bij de videotheek, alleen je hoeft de deur niet uit. En met al die onweer was dat helemaal niet zo'n gek plan. Je kan hem starten wanneer je wilt en stopzetten waneer je wilt. Dus hebben we naar "Rumor has it" zitten kijken. Leuke film!!

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

Annemiek zei

Nou, gelukkig heb je ze weer terug, maar wat een rompslomp heb je er mee!

Anoniem zei

Gelukkig de pasjes zijn weer terecht:-)) Leuke film hé Peet, die hebben wij gezien toen we naar jullie toekwamen in het vliegtuig!
Groetjes en nog een fijn weekend!
Yvonne

Nel zei

Wat een ellende hé als je een pasje kwijt bent. Je haalt je van alles in je hoofd...ligt tie in de auto. Gelukkig maar.
Rumor has it heb ik op DVD en moet nog een keer gaan kijken. Ben benieuwd, de revieuws zijn goed.

Anoniem zei

Gelukkig heb je het gevonden!! Wat een opluchting.
Nog 5 minuten en Oranje gaat voetballen.........kijken jullie ook? Oranje groetjes!!!

Petra zei

@ Petra S.
Jaaaaa we zitten te kijken hoor!!!