maandag 5 juni 2006

De kinders

Gisteren een poosje bezig geweest met de webcam om die wat sneller te laten verversen. Na een poos kwamen we er achter dat er wel steeds fotootjes werden genomen, maar dat die niet doorgezonden werden. Waarna bleek dat de provider van onze website, volgens ons, om de tien minuten de gegevens ververst. Waar dus het probleem ligt. Dus helaas niet de flitsende beelden. Want het is nu wel erg leuk om te zien. Pa en Ma Spreeuw vliegen af en aan met eten voor hun grut. Er zit 1 dikkerdje tussen en volgens mij is dat zeker een spreeuw. 1 kleintje en vraag me af of dat een zwaluw kindje is. Moet dus steeds even kijken op de webcam, want op de computer kun je dus wel een vloeiend beeld zien. Maar heb er wat op gevonden....
Heb er een filmpje van gemaakt ;-)
Deze is dus van gisteren.



Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk gezicht de kleine vogeltjes in het nest en dat ze te eten krijgen, neem aan van hun moeder.

Zit je al klaar voor de wedstrijd van de Hurricane's.

Karin

Petra zei

@ Karin
De eerste keer was het pa spreeuw en daarna ma spreeuw.
Ja we zijn er klaar voor. Ze krijgen wel een pittige tegenstander heb ik begrepen, maar de Canes gaan het vast (en hopelijk) redden!

Groetjes Peet

Anoniem zei

Wat een schetig filmpje!!! Zo lief om te zien. Bij ons zijn de merel eitjes nu ook uit en mama en papa merel zijn hier ook druk met het voeren bezig. Vanmiddag heb ik ze eventjes gezien met hun bekjes open....ach, zo lief!

Anoniem zei

Wat schattig!! Nog even en ze vliegen uit!!