dinsdag 20 juni 2006

Go Canes !!!!!

Op het puntje van de bank zat ik in de laatste minuten......
Er was nog maar 1 punt verschil en er zou zo maar weer een verlenging kunnen komen. Met nog 2 minuten te spelen haalden de Oilers de keeper uit het spel en een aanvaller erbij. Tot mijn grote plezier, pikte Staal de puck en kon Williams hem zo in een leeg doel schieten. 3-1 !!!! De Stanley Cup is voor de Hurricanes.
Alsof er een Hurricane door het RBC-Center ging. Wat een feest!!!
Ze hebben er zo hard voor gevochten en vandaag speelden ze supergoed en was het een verdiende beker. Heb trouwens nog nooit zo'n lelijke beker gezien, ha ha ha. Maar hij is groot en That's what matters ;-)

Photobucket - Video and Image Hosting
foto foxsport
Op de foto de aanvoerder Rod Brind'Amour. Een charismatische man, die de ploeg de nodige peptalks heeft gegeven, zo bleek uit de interviews. De man heeft zo veel pit en het heeft 18 jaar geduurd en nu heeft hij ook die Stanley Cup gewonnen met zijn tem. Voor veel spelers is dit waar zij naar toe leven heel hun ijshockey carriere. Dit is DE prijs voor ijshockeyspelers. En geweldig om de spelers die beker te zien zoenen. Elke speler mag de beker voor 1 dag mee naar huis nemen. De keeper, Cam Ward, die het team zeker naar de beker gebracht heeft, gaat in juli trouwen. En op die dag mag hij die beker thuis hebben. Geweldig dat soort verhalen. Ik zit dan met een groot brok in mijn keel te kijken, hoe hij dat vertelde tegen een verslaggever. Prachtig.........
Go Canes Go!!!!!!
Vanavond de huldiging bij het RBC center. We gaan zeker even kijken daar!!!

Groetjes Petra

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb genoten van de wedstrijd. Gefeliciteerd!

Anoniem zei

Helemaal toppie!!!!!!!!!!!!
Congratiulations and go Canesssssssssssssssss :-))))))))))

Anoniem zei

ben blij dat ze het hebben gered. leuk hoor. even wat anders. richard moest van morgen naar rotterdam. examen doen voor de hts. van de avond school. hij is geslaagd .hoorde hij gelijk. ze oude baas van damme.was er ook. die had bericht gehad om ook te komen.wist rich niet. maar die had alles betaald. doei doei je schoonmoeder.