dinsdag 13 juni 2006

Hurricanes....

Nou ze hebben weer gewonnen hoor! Was weer een spannende wedstrijd. Met veel penalty's, wat inhoudt dat er iemand op de bank moet en dat er minder spelers in het spel zijn. Zelfs een keer 3 tegelijk op de bank. Ontzettend spannend!! Eerst stonden ze nog met 1-0 achter en uiteindelijk met 2-1 gewonnen. Zag zojuist op de plaatselijke tv zender dat het team inmiddels weer in Raleigh is aangekomen. Met natuurlijk luid juichende mensen op het vliegveld. Zo kan het zijn dat ze morgen gaan winnen en dat dan de Stanley cup binnen is. Het kan ook zijn dat er nog een wedstrijd volgt. We zullen gaan zien, in ieder geval hoop ik dat het morgen al gaat gebeuren!
Verder hebben we via het internet foto's besteld van Stacey op de frisbee wedstrijd. De foto's zijn gemaakt door Bobby Arellano. Deze meneer deed zelf mee met zijn Mechelse Herder en nam ook van de andere deelnemende honden foto's. Via zijn kaartje, kwamen we op zijn website met de vele foto's van de dogfrisbee wedstrijd. We vonden ze zo mooi. Echt super actie foto's van Stacebees.....

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

kastelke zei

Da's inderdaad heel leuk, hoe ze die frisbee uit de lucht plukken!

Anoniem zei

wat een prachtigen fotos. van stacy. zou er ook graag zelf fotos.van willen hebben .om op te hangen.hoor het nog wel .heb zo iets nog nooit gezien. petje af. ma.

Nel zei

Wat een actiefoto's van Stacy, hardstikke leuk.

Anoniem zei

Leuke foto's van Stacey. Ik heb net pas je verhaal gelezen van jullie avontuur in de shelter. Nu ik weet hoe het in het echt erbij jullie uitziet, kan ik me er iets van voorstellen hoe jullie erbij gezeten hebben. Wel cool van je dat je de laptop had meegenomen. Moet wel zeggen dat ik wel heb zitten lachen om je verhaal. Zoals de vaatwasser aanzetten?!!?!?! Hoe kom je erop hahaha. Gelukkig viel achteraf alles mee en heb je weer iets uitzonderlijks meegemaakt.
Groeten, Kaar

Anoniem zei

wat een leuke foto"s weer van stacey groetjes uit barendrecht

Anoniem zei

I finally saw these pictures on your blog. Thank you for letting me take photos of your beautiful Bearded Collie!

Regards,

Bobby Arellano
www.delriofoto.com