zaterdag 3 juni 2006

Zelfde zon alleen ander "plekkie"

Vandaag dus weer op huis aan. Het voelt zo raar om vanuit Florida naar "huis" te kunnen rijden. Heel gek. We hebben ook nog nooit zo weinig gekocht tijdens een vakantie in Florida. Normaal hebben we zeker een paar schoenen voor Ron gescoord en de nodige andere kledij en leuks. En nu 1 spijkerbroek. Heel bescheiden, al zeg ik het zelf. Wel hebben we twee mooie palmen de "grens" over gesmokkeld ;-) Natuurlijk weer veel te groot voor de auto, wat weer leidde tot wat gebrom van manlief, maar ze zijn heelhuids in North Carolina aangekomen. Dit soort dingen namen we vroeger dus weer niet mee. En nu kan dat mooi wel. Connor vond het oerwoud op de achterbank trouwens wel interessant en besloot halverwege de rit die bladermassa van dichter bij te komen bekijken. Niet echt verstandig, want daar zak je als Beardie gewoon in weg. Maar "tanker" Connor had een doel en wilde echt dit oerwoud besnuffelen. Afijn na lieffie Connor weer uit de "bush" geredt te hebben, vervolgden we onze rit. In totaal hebben we er 12 uur over gedaan. Met drie stops voor de honden. 1 x ontbijt, 1 x lunch en twee maal tanken. Moet eerlijk zeggen dat de rit mij is mee gevallen al was het wel 850 mile bij elkaar vandaag. Maar we zijn weer thuis en in tegenstelling tot normaal in NL, was het hier inderdaad heerlijk weer! Dus onze korte broek konden we gewoon aanhouden ;-)
Nog een nader vogelbericht. Meneer en Mevrouw Spreeuw hebben 4 kinders gekregen tijdens onze afwezigheid. We zien steeds vier kopjes boven het nestje uit steken. Kan overigens niet goed zien of er nu ook zwaluw kindjes tussen zitten. Ze zijn namelijk alle vier net zo lelijk, ha ha ha. We zijn bezig om de frequentie van het verversen van de foto's wat te versnellen, maar na 850 mile wil dat allemaal niet zo vlotten. Morgen gaan we er verder mee.
Als laatste om deze heerlijke vakantie week af te sluiten een foto van dezelfde zon, alleen op een ander "plekkie" genomen!

Photobucket - Video and Image Hosting

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Welkom thuis,en inderdaad wat een lekker weer hè ? En wat hebben jullie het heerlijk gehad. Dit word ook echt onze afsluiter van twee jaar USA, waar we enorm genoten hebben. En misschien ooit wel weer gaan wonen. Ik heb het altijd als "thuiskomen" gevoeld toen we hierheen gingen. Hé fijn e zondag verder...

Anoniem zei

Een bekend plekkie die zon.

Gelukkig weer veilig thuis en nu lekker slapen in je eigen bedje.

Fijne zondag.

Erna

Anoniem zei

Weer veilig thuis geland, na een heerlijk vakantie;-)
Fijn weekend nog!
Groetjes Yvonne

Larissa zei

Waarom hebben wij niet van die mooiste zonsondergangen in Nederland?

Anoniem zei

Ook hier een heerlijke zon!

Toch ook fijn om weer thuis te komen, niet?

Veel was- en strijkplezier (want dat volgt meestal na een reis...)

Groetjes,

Anoniem zei

Fijn om te lezen dat jullie veilig thuis zijn. Je hoefde deze keer dan niet op jullie koffers te zitten of ééntje extra mee te nemen, nu stuitte jullie toch wel op een ander dilemma!! Hoe gaat dit alles in de auto, heb wel een idee hoe het eraan toe is gegaan hahaha. Jullie foto's zijn echt super!!!

Karin

(Ben geloof ik bij een paar vorige berichtjes mijn naam vergeten, maar je komt er toch achter van wie de berichtjes zijn)

Marcel zei

Leuk tripje hebben jullie gemaakt naar Florida. En nog gefeliciteerd met je verjaardag. Da's waar ook; jij bent precies 5 dagen ouder dan mijn wederhelft.

Oh, en uhh .... Go Canes! (ik zit net naar de wedstrijd tegen de Oilers te kijken; helaas staan die nu net met 2-0 voor)