zaterdag 28 april 2007

Eventjes bijkomen

Vandaag eventjes bijkomen van alles van van de week. Stace is aan het vechten en doet heel goed zijn best. Hij is heel moe en slaapt veel. Maar dat is goed, want dan kan zijn lichaam een beetje bijkomen. Voor hem natuurlijk heel wat geweest, al die onderzoeken, een vreemde omgeving, in een bench de hele dag, mensen die in het engels tegen je kletsen en dan ook nog eens niet in orde zijn. Hij is bij ons nog nooit in een kennel geweest en altijd is hij in een vertrouwde omgeving. Dus het is fijn dat hij weer lekker op zijn eigen stekkie is.
Connor komt nog steeds broederen bij hem. Even snuffelen aan hem, aan zijn wondje van het infuus, even zijn snoet aflikken en nog even verder snuffelen. Volgens mij vindt Connor het maar raar, dat er nog steeds niet gespeeld wordt en dat hij zomaar alle speeltjes tot zich kan nemen, zonder dat Stace protesteerd.
Voor ons zelf ook even bijkomen. Heb de afgelopen dagen niet veel geslapen, dus nu even een adempauze is goed. Even lekker op de bank gezeten met een boekje. Even op adem komen met Stacey vlak naast me slapend. Wat kun je dan blij zijn met heel weinig.....

Groetjes Petra

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Gezondheid is het allerbelangrijkste en emoties doen veel met je,
Rustig aan, take care en lekker slapen ;-))
Liefs benedenbuurtjes

ps de hele maand Juni zijn we er nog, er vast wel iets te regelen voor een kop koffie ;-))

Anoniem zei

Just the "little things " make a Love to what it is .....
enjoy it en een knuffel voor Stacey en jullie.

Anoniem zei

Nou snap dat jullie aan het bijkomen zijn. Het is allemaal niet niks wat jullie hebben moeten doorstaan de laatste dagen met jullie bruine beer.
Fijn dat hij nu lekker bij jullie in de buurt is. Laat hem maar lekker slapen, kan hij weer aansterken.
Dikke knuffies voor jullie allemaal!

Groetjes Nancy

Annemiek zei

Wat lief van Connor. Doe lekker rustig aan.

Nel zei

Gelukkig dat er weer positieve berichten over die lieverd zijn. Sterkte met het herstel en voor zover mogelijk een fijne zondag nog.

Wij hebben morgen in ieder geval een extra vrije dag tegoed.

Anoniem zei

He wat heerlijk, dat ie weer op zijn stekkie terug is en dat het wat beter lijkt te gaan. Nu maar duimen, dat ook de uitslagen maandag ok zijn of iets opleveren zodat ze weten wat er te doen valt. Lekker kan het dan zo zijn he, met een boekie op de bank en stacey tevreden ronkend naast je... dan heb je gewoon ff niets anders meer nodig.

dikke knuffels en pootjes voor de zieke en zijn verzorgers!!! hopen dat ie snel weer opknapt.

kus uit Soesterberg

Anoniem zei

Dikke knuffel voor jullie allemaal.

Erna

Petra zei

Fijn, dat het weer de goede kant op gaat en dat je even goed kunt uitrusten van alle emoties. Maar begrijp ik het nu goed, dat ze nog steeds niet weten, wat er met hem was? Geniet maar lekker van het feit, dat je beide vriendjes er weer zijn!

Petra zei

@ Kasaka
Nee eigenlijk niet nee. Ze hebben die beenmergpunctie gedaan om dat ze daar veel info kunnen vinden. Ook over bacterien en virussen die al heel lang daar kunnen zitten.
We wachten nu nog op de uitslag daarvan en op de uitslag van het lever onderzoek en op een uitslag van tick-borne diseases.

Anoniem zei

Logisch dat je even bij moet komen.
Het is niet niks wat er allemaal gebeurd.
Nu wachten op het goede nieuws.
Groetjes Angelique