maandag 30 april 2007

Keep on....

Keep on mowing..... Sindskort is ons wagenpark uitgebreid. En wel met een zitmaaier.
Vorige week ging onze oude maaier uit NL protesteren en hij doet het nog wel, maar hij moet nu enigszins geduwd worden en dat wil bij mij niet zo lukken. Normaal reed hij dus vanzelf, maar daar had hij geen zin meer in. Maaien doet hij dus nog wel, maar 2,5 uur dat ding voorruit duwen dat gaat mij niet lukken. Dus toen kwam de twijfel, wel een zitmaaier of geen zitmaaier. Ik moet zeggen dat ik het maaien niet echt vervelend vindt. Maar als we nu toch moeten kiezen voor een nieuwe?
Dus, zo waar maaien wij nu een week of twee zittend ons gras. Is dat intergreren of niet? Bijna al onze buurtjes hebben wel zo'n ding. En de eerste keer dat ik er mee in de tuin rond reed, heb ik helemaal in een deuk gelegen. Het heeft een behoorlijk hoog "tukkers-gevoel" als je er op zit, ha ha ha.. Wat een apparaat. En,.... deze "mini-tractor" is natuurlijk uitgerust met twee koplampen, voor bij een niet te stoppen neiging tot maaien in het donker! Een cruisecontrole, ja ja. Een automatische versnelling. En niet 1 maar wel 2 cupholders voor onderweg bij het maaien, hi hi hi.... Ja je kan maar dorstig worden van het zitten.....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Verder gaat het met "de patient" steeds een beetje beter. Morgen om 8 uur moeten we met hem bloed gaan prikken voor een nieuwe telling van zijn rode bloed cellen en woensdag volgt het vervolg onderzoek bij de dierenarts. Hopelijk zijn dan de verdere uitslagen binnen.

Groetjes Petra

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat hebben we gelachen bij het lezen van je verslag, Frank is jaloers want zoiets mag bij geen enkele man ontbreken in de garage is hem verteld...Is het een John Deere??
Have fun en voorzichtig 's nachts met de konijnen ;-))
Succes en sterkte bij de dierenarts
Liefs uit een kokend Lejeune

Petra zei

Ha ha ha, ik moet altijd zo lachen, als Rick op dat ding rondrijdt! Blik op oneindig en karren maar. Maar het maaien duurt een stuk minder lang, dat wel. En hij heeft de koplampen al een paar keer gebruikt!

Anoniem zei

Ziet er goed uit. Wij hebben ook zo'n apparaat alleen hij doet het niet. Als het goed is komen ze hem dit weekend maken...

Dan zal ik het ook eens proberen.

gr Petra

Anoniem zei

wat een mooie foto .van stacey.staat er zo lief op. maar connor jij. ook een knuffel. anders word je een beetje jaloers. petra je sta er leuk op. is wel wat voor mij.daar heb je geen rij bewijs. voor nodig. en ben heel blij. dat stacey ze eigen iets beter voelt. groetjes uit hellevoetsluis. ma

Anoniem zei

Petra, bij het lezen van je blog over de zitmaaier zag ik je al scheuren door de tuin haha. Zo'n zitmaaier is natuurlijk beter dan een maaier duwen!!

Fijn om te lezen dat het steeds een beetje beter gaat met Stacey. We blijven duimen!!

Groetjes,
Kaar

Anoniem zei

Hoi
Heel leuk hoor die maaier. Ik zou er ook graag op rijden maar het staat zo raar hier over de stenen heen bij gebrek aan gras. Fijn dat het wat beter gaat met Stacey. Moed houden. Ben net weer een beetje bijgelezen na een paar daagjes weg met de caravan.
Groetjes van ons allemaal uit Hellevoetsluis.

Anoniem zei

Whahahhahaaha is zit me te bescheuren!!!!!!

Je gras is wel lekker groen nog!

Succes bij de DA strakkies

Erna

Anoniem zei

hahaha geweldig jullie nieuwe grasmaaier. Het zal een stukje sneller gaan nu en lekker makkelijk.

En fijn dat het steeds beter gaat met Stace. We blijven duimen.

Dikke knuffels voor allebei de heren.

Groetjes Nancy

Annemiek zei

Mooi hoor, een zitmaaier. Toch wel wat gemakkerlijker, en zeker zoals het bij jullie zo heet wordt in de zomer is het fijn om niet een maaier te hoeven duwen.

Anoniem zei

Hoi, het ziet er wel dekadent uit.
Stacey kijkt ook weer goed uit zijn oogjes.
Groetjes Toos

Anoniem zei

hahaaha, da`s wel het toppunt van inburgeren hoor, zo`n zitmaaier :-)) helemaal echt zo!

Succes bij de dierenarts..

groetjes Mariet

Petra zei

@ Patricia
Yep, John Deere is in tha houseee ;-)

@ Kasaka
Ja wie weet zullen die koplampen bij ons ook ooit van pas komen.

@ Petra van Dijk
Het is echt lachen hoor. En het gaat zoveel sneller op deze manier.

@ Kaar
die hadden we vroeger moeten hebben he? ;-)

@ Erna
In oktober mag jij ook een rondje scheuren ok? hi hi hi

@ Nancy
Leuk dat je steeds een berichtje achter laat. "Vindt ze heel leuk" ;-)

@ Annemiek
Inderdaad het was vandaag 34 graden hier en we zitten nog maar in mei. Dus dan is het veel fijner om het minder inspannend te kunnen klaren.

@ Mariet
Het begint er nu wel op te lijken he?

Larissa zei

Hahaha grandioos dat ding!

Wat fijn dat het beter gaat met Stacey!