zaterdag 14 april 2007

Weer op huis aan....

Vanmorgen is mijn moeder weer met het vliegtuig richting Washington vertrokken. Na de overstap zal ze morgen weer in Nederland zijn. En... ook zij met een extra tas, hi hi hi. Hoe het toch altijd weer van een extra tas komt, ik weet het niet ;-)))
Van de week hadden we heel veel plannen, maar door de regen op woensdag is dat toch nog wat anders gelopen. Uiteindelijk zijn we dus gewoon hier in de buurt gebleven en zijn we donderdag naar Raleigh geweest. Daar hebben we het State Capitol house bezocht en Hillsborough street.
Via Glenwood Avenue, met al zijn prachtige mooie oude huizen, zijn we richting het centrum gereden. Mijn moeder was nog niet in het centrum van Raleigh geweest.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

En daarna door naar de grotere gebouwen. De foto hieronder is voor het State Capitol house.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Duidelijk dat de regen van de dag er voor weer vertrokken was.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

De NC flag hoog in het vaandel. In NL zou je zeggen dat de koningin thuis is. Maar of nu ook de Governor thuis is als de vlag uit hangt?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dit is een zijkant van het State Capitol gebouw en dat deed me denken aan de kerk in Zierikzee met diezelfde grote pilaren. De foto hieronder geeft een mooi uitzicht op Hillsboroughstreet.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

En aan de andere kant New Bern Ave.
Hierna zijn we in Cameron Village gaan winkelen en hebben we wat gegeten.
Ook hebben we in onze tuin nog even lekker genoten van het zonnetje. En zo aan de weersvoorspelling uit NL op te maken gaat mijn moeder met het lekkere weer mee en kan ze zondag gewoon verder genieten van het zonnetje in NL.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Voor de hondjes zal het ook weer even wennen zijn zonder mijn moeder. Want het logeerbed was wel erg lekker vertoeven voor ze ;-) En voor mij zal het ook weer wennen zijn, want zo saampjes shoppen en op pad gaan was wel heel erg gezellig!

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Petra zei

Hoi Petra,

Zal voor jou ook wel weer even wennen zijn! Met veel plezier heb ik je cruiseverhaal gelezen. Vrijwel overal zijn wij ook al eens geweest, behalve Bonaire! Leuk, dat je dat zo'n bijzonder eiland vond, want het staat deze zomer op onze verlanglijst.
Jammer, dat jullie zoveel letterlijk ongeluk hadden op Aruba, het is gewoonlijk echt een leuk eiland, wij gaan er met veel plezier naar toe, zonder kleerscheuren, tot nu toe (even afkloppen). En heerlijke foto's allemaal van die blauwe luchten en zeeen, vooral met het regenachtige weer, dat we nu hebben!

Becs zei

Jammer zeg dat moeders al weer richting huis is vertrokken. Kan me voorstellen dat het voor jou ook balen is. Toch is het heerlijk als ze in de buurt is en je zo met haar kan gaan shoppen!!

Anoniem zei

Ik heb genoten van je reisverslagen!
Ja jammer he, afscheid nemen.
Wij haalden vandaag familie op van Washington, dus genieten.

Anoniem zei

Moeders (en bagage) is weer veilig in NL aangekomen. Dylan is maar al te blij dat z'n oma weer in het land is. Petra voor jou zal het een hele omschakeling zijn en weer wennen dat ma in NL zit. Maar lang leve internet!!!!!!!!!

Groeten uit een zonnig Rotterdam,
Karin en de rest

NB: de marathon hebben ze halverwege afgelast vanwege de warmte.

Anoniem zei

Jammer dat je moeder weer naar huis is. Ik lees dat ze weer veilig in NL is aangekomen.

Toch wel fijn dat ze je nog kan bezoeken. Dat is tenslotte ook veel waard.

gr Petra

Anoniem zei

stacy gefeliciteerd met je vijfde verjaardag. een lik en een pootje. van max.