woensdag 26 september 2007

Afscheid en weer bloeduitslagen

Nou vandaag was het al weer zover dat ome Jan, tante Conny, Edwin, Danielle en kleine Stijn al weer zouden gaan vertrekken. Maar eerst 's morgens nog de koffers dicht krijgen. De weegschaal maakte overuren. En uiteindelijk was het zo een beetje rond de 23 kilo met veel passen en meten.
We kunnen ook wel stellen dat "hotel Glorie" nog nooit zoooooooo schoon achter gelaten is hoor. Ome Jan, die heeft de stofzuiger ook overuren laten maken en Tante Conny heeft alles flink geschrobt en geboend. Het hele huis rook naar citroentjes en andere frisse geurtjes. Ook Danielle had de logeer- en badkamer keurig achter gelaten en Ed die kwam nog terug van een laatste boodschap met een overheerlijke appeltaart! Hij had namelijk wel wat te vieren. Net voordat ze hier naar toe gingen hadden ze hun huis in Nederland in de verkoop gedaan en vanmorgen kregen ze van hun makelaar het bericht dat de koper accoord is gegaan met de door hen beiden overeengekomen prijs! Dat is nog eens relaxed terug komen van vakantie!

Het inchecken bij Continental ging ook heel snel en ze troffen het met de Continental medewerker, want die vond de 2 x 3 pond overgewicht, net schappelijk en konden de volgepropte koffers zonder extra kosten op weg naar Amsterdam.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Daarna was het afscheid nemen en gingen wij op weg naar huis. Een stil huis, maar wel blinkend schoon ;-)

We kwamen ook en-route van de dierenarts en zijn gestopt om even te vragen of de bloeduitslag al binnen was. En die was binnen. De dierenarts nam even de tijd om ons alles uit te leggen. Voor wat betreft zijn Rode Bloed cellen is hij stabiel gebleven. Was 31% en nu 31,9%. Maar in ieder geval niet verder naar beneden gelukkig.
Aan zijn urine was dit keer helemaal niks op te merken!!! Dus dat is super goed nieuws!
Wel waren er nog wat ander waardes verhoogd, toch ook weer wijzend naar de nieren. Zijn lever waardes waren bijna normaal en dat is heel wat beter dan dat het geweest is. Dus we zijn er nog niet met Mr. de Bruin, maar het is vrij stabiel in ieder geval. Onze dierenarts heeft nu de uitslagen door gefaxt naar NC State university en ik ga zelf morgen ook nog even bellen, hoe nu verder. In ieder geval is het goed dat de waardes niet verder onder de 30 gezakt zijn.

Zo..... en nu ga ik de deur uit! Er wacht namelijk een nog te fabriceren bruidstaart op me ;-)

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Jammer dat je bezoek weer weg is. Maar zo'n blinkend schoon huis is wel super zeg!

Wat heerlijk dat de waardes niet gedaald zijn. Hopelijk was deze dip, werkleijk een dip en blijft het erbij.

Succes met je bruilifstaat.

gr petra

Anoniem zei

Wat lief dat ze jullie huis zo proper achter lieten! Dat spaart jou een hele dag poetsen...

Ik ben even gaan rondneuzen naar je taartenfoto's op de blog... Die halloweentaart is prachtig! Je hebt talent... en die bloemen zijn al even geslaagd!

Wat goed dat Stacey stabiel blijft. Nu nog de waardes weer naar boven krijgen...

Succes!

Anoniem zei

Weer goed nieuws van de Stace, we blijven duimen dat het goed blijft gaan. Geweldig dat de gasten het huis zo schoon achterlieten!! Nog even en de volgende gast komt eraan!! Veel plezier weer!!

Anoniem zei

Dat zijn hoopgevende uitslagen Petra. Nu stabiel, straks weer on the way back!!!

Anoniem zei

Goed nieuws van Stacey [bruintje neemt er gewoon de tijd voor om op te knappen] een dikke knuf voor hem.
Zo te lezen heeft
de familie wel genoten van de vakantie veel gezien ,jammer dat het zo snel voorbij is.
En een Vrijdag komt Erna.
Erna een hele goede reis en fijne dagen in huize Glorie.
Groetjes uit Barendrecht