donderdag 13 september 2007

Vanuit Heerhugowaard

Vanuit Heerhugowaard zijn ze helemaal naar Raleigh gevlogen!
En kleine Stijn heeft het heel goed gedaan. Al die uurtjes in het vliegtuig voor het eerst in zijn anderhalf jarige leventje naar Amerika.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Gisteren zijn we Ome Jan, Tante Conny, Danielle en Edwin en Stijn, wezen ophalen van het vliegveld. En ze zouden aankomen in dezelfde vertrekhal als ons vorig bezoek. Dus we hadden ons gesettled bij de roltrap en waren aan het wachten tot we wat bekends naar beneden zagen komen. Want al ons eerder bezoek kwam altijd van die roltrap af. Maar omdat zij met een kinderwagen waren mochten ze met de lift en kwamen ze dus van een heel andere kant af. Dat was wel grappig, want we zaten zo te wachten en ik dacht nog, hey die man lijkt wel op Ed. Maar dat was dus gewoon Ed, hi hi hi. Wat grappig was dat.
We zijn ook weer verwend met allemaal lekkers uit Nederland! Van Chocolademelk tot Hema worst!!! Zelfs kwam er een duivekater uit de koffer. Wat een heerlijkheid allemaal! Onze Hollandse kast puilt weer helemaal uit hoor. Wat ontzettend lief weer!!!!

Vandaag een rustig daagje gehad en zijn we naar lake Wheeler geweest en hebben in het zonnetje wat "gebubbeld". Later op de dag ook nog naar de Walmart voor wat boodschapjes en daarna zijn we met zijn allen wezen eten bij Applebees. Dus eigenlijk nog niet zo'n heel rustig daagje ;-)




Groetjes Petra

10 opmerkingen:

Jasmino zei

Veel plezier met jullie Hollands bezoek!

Anoniem zei

Hoi
Leuk om iedereen zo bij elkaar op de foto te zien in Amerika. Knap van Stijn zon grote reis . Toch al veel gedaan de eerste dag. Veel plezier met elkaar en groeten uit Hellevoet. Doei Ingrid

Anoniem zei

ben heel blij. dat de reis goed is verlopen. wel lachen petra. en maar kijken naar de roltrap. hele mooie foto's trouwens. met zo lijsje'.stijn staat er goed op.wat een kerel.op dat strandje.van hier ben ik. in amerika.en stacey en connor heel blij. he weer nieuwe mensen. gaat het een beetje met stacey. oma heel blij dat ze con had gehoord. ze had alles op geschreven. nu allemaal nog een hele fijne vakantie. je schoonmoeder. en nog bedankt voor de hele fijne dagen. die wij bij jullie.hebben gehad. en voor rom der mooie kaart. en lekker luchtje. en ze heeft er eerste auto les. gehad. en heb er gisteren bij de kinder opvang gezien. al het eten maakt ze er ook klaar. lange dag.en vanavond weer naar steps. koop avond. doei.

Annemiek zei

Leuk alweer bezoek. Heel veel plezier samen!

Anoniem zei

Heel veel plezier de komende dagen.

Enne laat ff weten wat je nog mist in je Hollandse kast.

Anoniem zei

Ja laat ff weten wat je nog mist in je kast straks en vooral wat niet smelt in de hitte (barbies?), haha.

Veel plezier met je bezoek,

gr.Anneke

Nel zei

Ik wens jullie allemaal heel gezellige dagen. Wat leuk dat er steeds vrienden en familie overkomt.
Een heel fijn weekend !! en de dagen er na natuurlijk,

Anoniem zei

Hoi,
Ja leuk he visite en lekkers uit Holland.
Ik moet zeggen wij genieten ook erg van pa en ma tomasouw (vooral haar indonesische kookkunsten).
Maar wat ik even wilde zeggen, dat ik het grappig vind dat je bezoek uit Heerhugowaard vandaan komt, ik kom uit Schagen (ligt vlakbij) en mijn moeder komt oorspronkelijk ook uit Heerhugowaard...en we hebben vorig jaar dus nog in Stompetoren gewoond!
Geniet met zijn allen, misschien komen we mekaar nog es tegen :)
gr Jackie

Petra zei

@ Erna & Anneke
We spreken elkaar zeker nog voor dat jullie komen ;-)

@ Jackie
Jullie ook veel plezier met jullie bezoek. Geniet van het lekkere eten!

Anoniem zei

Veel plezier hoor, met jullie bezoek!