dinsdag 25 september 2007

Geweest

Vanmorgen zijn we even naar de Target op Crossroads geweest. Daarna ook nog even met Ed naar de Bestbuy. Daarna is Stijn thuis weer lekker gaan slapen en zijn wij nog even gaan zwemmen bij Frank en Sharon.
Rond drie uur zijn we naar de dierenarts geweest en is er weer bloed van Stace afgenomen en urine. Als het goed is krijgen we morgen de uitslag hiervan. Weet zelf niet zo goed wat ik er van moet denken, want vandaag was de kleur zijn tandvlees toch weer wat lichter. Zal je net zien, jammer genoeg. Dat duidt dus op minder bloedplaatjes, maarja je weet het maar nooit met Stace tegenwoordig.

Vanavond was ook de laatste keer met familie Slinger/Raaphorst uit eten. Want morgen vertrekken zij weer richting Nederland. We hebben weer een keer het buffet van de Golden Corral gedaan, zodat er wat lekkers voor iedereen te vinden was! Stijn heeft inmiddels de ijsjes ontdekt en weet dus nu ook wat lekker is ;-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nu zijn ze allemaal de koffers aan het inpakken en tot nu toe heb ik nog geen woorden "extra koffer" gehoord. Dus wie weet gaat het ze wel lukken! De weegschaal is er inmiddels wel bijgeroepen om niet boven die 23 kilo te komen.
Het is toch wat altijd dat inpakken, maar daarna gaan we nog even in de bubbelbak en kunnen ze de inpakstress mooi weer even van zich af bubbelen!

Groetjes Petra

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zal voor een positieve uitslag duimen!!

Anoniem zei

hoop dat de dag. goed verloopt voor stace. en de hele familie met de terug reis. petra krijg van con niks binnen. ingrid heeft wat door gestuurd. het is frieda.glorie@hotmail.com petra al vast een heel fijn weekend. op strand. lijkt mij gaaf zo strandhuis. en ron moet de groetjes. van boot hebben. frieda.

Anoniem zei

Wat spannend om weer op de uitslag te moeten wachten. We blijven duimen dat jullie goed bericht krijgen te horen!!

Kaar

Anoniem zei

Hoi
Weer even spannend wat je te horen krijgt. Wens iedereen een goede thuisreis toe en jij alvast fijne dagen met Erna. Groetjes Ingrid

Annemiek zei

Goh, dat zit er alweer op voor de familie. Wat een manneke is die Stijn. Leuke foto met zijn ijsje!

Anoniem zei

We duimen voor jullie.
Het zal wel weer stilletjes worden, maar je vriendin komt gauw.
We zie de andere fam. weer snel. en ik heb bij je oma koffie gedronken en de laatste nieuwtjes verteld van het blog.
groetjes Toos

Petra zei

Hopelijk valt het allemaal mee met Stacey. Wat gaan leuke bezoeken toch altijd snel voorbij he?

ann en ron zei

Ik heb al blauwe duimen, zijn in afwachting voor de uitslag.
Fijn dat de familie het zo gezellig heeft gehad en dat het ze lukt met de koffers. (Kijk ze zijn zo bijgekocht want je weet ondertussen waar je moet zijn toch...)
Nou dan even uitblazen in hotel Glorie om daarna weer je opwachting te maken in je "ontvangstruimte" en Erna weer te verwelkomen.
De familie alvast goede reis terug gewenst en Erna een goede reis heen en succes met de overstap.
groetjes,
Ann

Anoniem zei

We duimen weer mee hoor!

Ben zoooooooo benieuwd naar je bruidstaart ;-)) Jij hebt ook constant je "hotel" vol, net als andere Petra, hahaha, wel gezelli hoor! Leuk dat Erna eraan komt...