maandag 17 september 2007

Het honk

Sinds vandaag zit ik weer alleen op het "honk". De familie Slinger/Raaphorst is deze week richting de bergen van North Carolina en de Jack Daniels fabriek in Tennessee. Zij komen vrijdag weer terug. Ook Ron is deze week op pad voor zijn werk.
Dus van een volle bak, naar alleen op het honk. Nou ja alleen? Met de vrolijke stappers natuurlijk. Maar toch was het wel heel stilletjes toen ik thuis kwam vanmiddag van het vliegveld. Waar het overigens een chaos was. De vlucht voor die van Ron was gecancelled en er stond een rij van heb ik jou daar bij United. Gelukkig was er op een gegeven moment een medewerkster van United die kwam vragen of er mensen waren in de rij die niet omgeboekt moesten worden. En zo was Ron net wat sneller aan de beurt. Maar het duurde nog goed een uur eer hij zijn koffer ingecheckt had. Niet normaal meer zeg!

Het weer is hier prachtig op het moment. Zo'n 25 graden en een mooie strakblauwe lucht. En een hele lage vochtigheidsgraad wat het heerlijk uit te houden maakt in de tuin. 's Nachts koelt het weer wat af naar zo'n 14 graden en dat is lekker verkoelend. Ook voor de hondjes natuurlijk.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Woensdag ga ik met Stace naar NC state University om zijn bloed weer te laten testen. Hij gaat op het moment erg goed en vangt al weer lekker frisbees uit de lucht. Dat is altijd weer een goed teken.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Zijn "jas" mag op het moment wel ietsjes dunner zijn dan normaal, zijn zin in frisbeeen is weer aardig op peil. En eigenlijk is dat veel belangrijker natuurlijk.
Hopelijk wijst zijn bloed het ook weer uit en kunnen we weer verder gaan verlagen met de prednison!

Nog even ter afsluiting een "stilleven" plaatje vanuit het tuintje bij zonsondergang vanavond.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Groetjes Petra

12 opmerkingen:

Anoniem zei

En dan nu alleen op pad in het grote USA. Vandaag naar Chimney Rock geweest. Was super. Nu in een leuk motelletje. Helaas geen heerlijk Petra ontbijt, morgen ochtend. Dat zullen we nu zelf moeten regelen.
Succes woensdag met Staycey.

Groeten de Raaphorstjes/Slingertjes

Petra zei

Oh, even alleen, dus! Ik heb net weer afscheid genomen van Katja en die is jou heel dankbaar voor het introduceren bij het Nederlandse groepje! Lief, dat jullie haar zo opvangen!

Jasmino zei

Dat is vast weer wennen, zo alleen.... nou ja, met de hondjes dan. Die vinden het misschien wel fijn om je onverdeelde aandacht te krijgen ;-)

Prachtige foto's trouwens!

Anoniem zei

Stace gaat lekker!! Wij waren vorig jaar jaar ook onderweg naar de Jack Daniels distilleerderijmaar zijn niet verder gekomen dan Blowing Rock in de mist...het enige wat we toen gezien hebben was de giftshop waar we toch maar een t-shirt gekocht hebben van Blowing Rock, al hebben we er echt niets van gezien we zijn er wel geweest!;-)

Anoniem zei

Dat het nog steeds zo heerlijk warm is bij jullie... Zalig. Hier was het gisteren echt miserabel.. en dat nadat we zo verwend waren zondag..

Anoniem zei

Iedereen weg (op de boys na)dat is zeker wel erg stil!
Fijn dat het weer zo goed gaat met de Stace!!
Dikke knufs voor julle alledrie ;-)

Anoniem zei

Wat een fijn gezicht stacey met zijn frisbee ,je heb maar weinig nodig om je dag goed te maken.
groetjes uit Barendrecht

Anoniem zei

Hoi
Dat zal inderdaad wel vreemd zijn weer zo rustig in huis. Is toch een hele drukte al die mensen die niet alleen langskomen maar ook slapen en eten. Geniet er maar even van. Sterkte in het ziekenhuis. Groetjes van Ingrid

Anoniem zei

In NL is het niet meer stralend weer, maarja dat mag te pret niet verminderen.Complimentjes voor de foto's van de hondjes petra.

Petra zei

@ The globetrotters
Hey wat leuk dat jullie een berichtje hebben achter gelaten.
Zit hier nu aan een tafel vol met lekkere kaneel broodjes, ha ha ha.
Nee hoor gekkigheid ;-)
Gewoon weer een Wasaatje vanochtend.
Heel veel plezier op jullie verdere trip!
Ben al erg benieuwd naar de foto's.

Groetjes Petra

@ Kasaka
Ja ik zag haar op de foto's van je verjaardags feestje ;-)

@ ma uit Barendrecht
Zo is het inderdaad maar net!

Anoniem zei

Petra ik hoop dat je toch wel dat lekkere ontbijtadres hebt meegegeven aan the globetrotters voor onderweg!! (en erbij vermeld hebt dat 1 portie genoeg is voor 2).

Jij morgen met Stace naar de dokter. Ik was blij weer een foto van m te zien in "vliegende" vaart. Gaat nu echt vooruit zo te zien. Maar hij heeft echt wel jasje uitgedaan.

Nou geniet even van de rust op t honk want t wordt snel genoeg weer druk om je heen.

groetjes van de berg

Annemiek zei

Stilletjes zal het zo zijn.
Wat een lekker weer is het nog bij jullie. Hier begint het echt af te koelen 's nachts!