vrijdag 7 september 2007

Filmpje en Carrabbas

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nou hij was lekker.... Errug machtig, maar wel lekker. Op de foto kun je zien dat hij vier lagen heeft. Volgens onze juf Martha, zijn taarten met minder dan vier lagen, van het supermarkt soort. En die tellen niet mee, helemaal fout van die smalle taartjes en 1 of twee lagen..... Tsja, snap nu waarom de supermarkt daar niet aan begint, want het is echt een berg werk. Die drie lagen vulling en vier lagen cake, dat zijn veel ingredienten en veel tijd.
En niet alleen om te maken, maar ook om op te eten ;-) Want we zitten we nu nog met een drie kwart taart. Meer dan 1 stuk van zo'n vierlagige taart op 1 dag, is volgens mij niet echt goed voor een mens. Afijn, wie weet moet ik hem maar in vriezen? Of valt hij dan toch nog in de categorie supermarkt taart? Ik zal het maar niet tegen Martha zeggen ;-)

Gisteren om Ron's verjaardag te vieren, zijn we naar de film geweest van Matt Damon. Bourne Ultimatum heette hij. Hartstikke goede film. Het is inmiddels deel 3 al weer, maar super spannend. Hier voor was er de Bourne Identity en Bourne Supremacy. Maar ook deze is zeker een aanrader. Daarna zijn we wezen eten bij (inderdaad Patries) Carrabbas! Heerlijk was het. Vorig jaar hadden we daar ook gegeten met Ron's verjaardag en toen was ik mijn portemonee vergeten. Maar dit jaar was ik wat scherper en had hem als eerste in mijn tas gestopt. We moesten er nog wel om lachen gisteren, toen we er aan terug dachten.

Gisteren kwamen we er ook achter dat er binnenkort weer een Woofstock is. Verleden jaar hadden we daar met Stace aan mee gedaan. Er was namelijk ook een frisbee wedstrijd. Destijds stond Ron toen ook nog in de plaatselijke krant met Stacey. En we zagen nu op de website van Woofstock nog een foto staan van Ron met Stace. Helaas gaat het dit jaar niet lukken met hem. Al gaat het wel heel goed met hem hoor. De blaasjes op zijn buik zijn helemaal zonder sporen verdwenen en op zijn neus is het bijna helemaal genezen. Dus de antibiotica doet zijn werk goed.
Met Connor gaat het ook goed. Die neemt het er lekker van en geniet weer van de koelere ochtenden die we nu weer een beetje beginnen te krijgen. Alhoewel hij voor de zonnige middagen ook voorbereidt is ;-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
"Grote zonnebrillen zijn toch helemaal in, of niet?"

Afijn wens jullie allemaal een lekker weekend en voor ik het nog vergeet, voor de Amerika liefhebbers. De Lidl in Nederland heeft van de week "Amerikaanse week". Ze verkopen allemaal hebbedingetjes en lekkere etenswaar uit Amerika. Van uienringen tot aan BBQ-saus. Dus neem de kans waar!



Groetjes Petra

10 opmerkingen:

Petra zei

Nou, die cake ziet er echt professioneel uit, zeg! Grappig, die blauwe icing. Ik weet nog, dat wij daar helemaal van onder de indruk waren in het begin hier, hi hi.
En die Connor, kostelijk!
Fijn weekend!

Jasmino zei

Mooi cake hoor! Fijn dat hij ook goed smaakte. Ik kan me voorstellen dat 4 lagen wel erg machtig is. Gewoon invriezen! heb je altijd nog iets om naar uit te kijken, toch.

Wat een grappige foto van Conor, die bril staat hem super, ha ha ha!

Anoniem zei

Hoi
Houd je zelfs in amerika de lidl aanbiedingen bij. Ik heb het gezien en bij heel veel dingen dacht ik he heb ik ook in jullie supermarkt gezien.
Je kunt wel een taartavondje houden inplaats van een kaartavondje komt hij toch nog op. Fijn weekend en groetjes van Ingrid

Anoniem zei

zo dat ziet er lekker uit dat taartje, het is dat ik net een berg kippenvleugels naar binnen heb gewerkt anders zou ik er honger van krijgen. En de Bourne Ultimatum is inderdaad een super goede film.

Blij te lezen dat het met Connor ook weer goed gaat.

Groetjes Hein en de rest uit ZL.

M@riet zei

hahaha, ik heb idd ook ingeslagen bij de lidl! We hebben volgende week een buurtbbq met een western thema dus kwamen die amerikaanse spulletjes goed uit! Ik had een afgeladen kar met popcorn, donuts, sauzen etc, mensen allemaal raar kijken ;-)
Zou zo wel een stuk uit je taart willen bijten, hahaha, ik zou `m invriezen hoor, zonde anders!

Die Connor, helemaal top met die bril...

Anoniem zei

Moooooi je taart , maar wat een werk.
En ja wat moet je met een hele taart als je maar saampjes bent.

Ron natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Lekker dat het met Stacey zo goed gaat.
En Connor, hou vast hoor die zon
Nog 3 weekjes en dan ben ik er en kan wel wat zon gebruiken.

Erna

Anoniem zei

Nou als hekkesluiter Ron alsnog van harte. Vorig jaar was ik als eerste nu denk ik als laatste. En idd het smakelijke verhaal van de vergeten portomennee, hihi. Ik hoop dat jullie lekker gegeten hebben en na het eten naar huis konden ipv afwassen! Slim kado sluit mooi aan op jouw camera. Jij de foto's maken die bij ron in het digi fotolijstje kunnen. Zeg die cake die ziet er overheerlijk uit en als ik t zo lees wordt t behoorlijk druk in hotel Glorie, misschien toch maar invriezen met nog een stuk of 4 a 5 nieuwe cakeprobeersels? Allemaal even testen wat voor overheerlijke taarten/cakes je maakt.
Nou Peet volgens mij is voor jullie de stroom weer op gang gekomen. Eerste visite alweer weg en ik zie a.s. woensdag komt er een nieuwe "lading". Gezellig weer allemaal. Nou weer even genoeg vanaf de berg. Wij beginnen morgen met aftellen. (dan nog 30). Wij zijn ook hard toe aan zon net als Erna dus ik hoop dat het bij jullie nog even aanhoudt hoor zodat we allemaal met je mee mogen genieten.
Groetjes en een fijn after birthday weekend!!

Anoniem zei

Peta ik ben ook naar de lidl geweest was een goede tip van jou.
Connor je ziet er super uit
groetjes uit Barendrecht

Anoniem zei

Wat een zonnige foto van Connor!!

Anoniem zei

Thanks voor de lidl tip en die film staat hoog op ons lijstje!
Tja, Carrabbas, het water loopt me in de mond ;-)
Liefs en een fijne week