vrijdag 14 september 2007

En toen....

En toen.... was er een tornado watch, net toen wij thuis aan de pizza begonnen......
De weerradio gaf de hele middag al thunderstorm warnings af en van een thunderstorm naar een tornado warning naar een tornado watch. En zo werden de kussens verzameld en stonden we klaar om naar het washok te verhuizen, overigens zonder pizza's hoor ;-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nou is Fuquay toch al weer best een groot dorp, maar hier in onze straat is alles veilig gebleven. Of er ergens anders nog schade is geweest, dat is nog niet echt bekend, zo laat op de avond. Heb wel wat foto's gezien op de website van de plaatselijke nieuwzender. Maar volgens mij is er niks bijzonders gebeurd, behalve heel veel regen, wat zeer welkom was. Want het was hier al zo'n poos droog, vandaar dat de regen zeer welkom was.
Afijn,... nu kan onze visite ook zeggen dat ze een tornado watch hebben doorstaan, je maakt nog eens wat mee in hotel Glorie ;-)

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Anoniem zei

schrok me dood petra. dat ik dit las. dorst eerst niet. verder te draaien. maar alles is goed af gelopen. geen schade in de straat. en mischien vond stijn het wel gezellig. zo allemaal bij elkaar. lees dit maar niet voor aan oma. anders maakt ze er gelijk druk. want wat jij op schrijf. lees ik er altijd voor. en toen op naar de pitsa. trouwens ze hebben alle winkels geplunderd. leuke foto bij crakel barrel. heb je nog gekeken. of ze het al binnen hadden. nu zo te zien krijgen jullie. nu alleen maar mooi weer. en ron weer vliegen. nu heel veel groetjes. en een pootje van max.

Anoniem zei

Gelukkig is het goed afgelopen en hebben jullie geen schade. Hebben jullie lang in het washok gezeten?.

Anoniem zei

Een hele ervaring voor je bezoek, zo bericht brengt best wel spanning mee maar het is gelukkig mee gevallen
heel veel plezier nog
groetjes uit Barendrecht

Anoniem zei

Das even schrikken zeg!! Gelukkig is alles (in ieder geval bij jullie in de straat) goed afgelopen!

Anoniem zei

Hoi
Dat iedereen dit nu net mee moet maken. Alles gelukkig goed afgelopen. De winkels zijn maar wat blij als familie Glorie weer bezoek heeft. Fijne tijd.
Groetjes INgrid

Petra zei

@ Anja
Nee hoor, dat viel gelukkig mee.
Maar zekerheid voor alles ;-)

Anoniem zei

Wel spannend maar gelukkig viel het mee.

Erna

Anoniem zei

bbbrrrrr, we weten hoe het is wanneer je onder een Tornado of een Hurricane watch staat, gelukkig is het allemaal met een sisser en een hoop regen afgelopen