vrijdag 28 september 2007

Met wat vertraging

Met wat vertraging, dat wel, maar ze is er hoor!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



De vlucht van Newark naar Raleigh was wat vertraagd. En op het internet konden we mooi alles in de gaten houden. Eerst een uur, daarna nog wat langer en uiteindelijk was het twee en half uur later voordat ze de lucht in ging. Uiteindelijk toen ze geland was hier in Raleigh, gebeurde het zelfde als met het vorige bezoek. Ook Erna vond ons, i.p.v. wij haar..... Weet niet wat het is, maar in terminal A wil het dus nog wel eens fout gaan ;-) Gelukkig waren haar koffers er snel en konden we op weg naar huis.
Stace en Connor waren weer superblij om Erna te zien. Wat een feest is dat toch om te zien. Ze herkennen haar echt en wat een blijheid dan!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Erna's koffer zat vol met Hollands lekkers! Wat dat betreft zijn wij toch wel ontzettende bofkonten. Het Hollands keuken kastje zit bomvol op het moment. Allerlei heerlijk heden kwamen te voorschijn. Zo lief! Maar ook een hele mooie Bearded collie beker en een hele leuke Beetle plaat. Zelfs de hondjes zijn verwend met lekkers en moois om mee te spelen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

De pluche voetbal is favoriet bij Stace. Er zit ook een heerlijk piepertje in, dus wij genieten allemaal met hem mee ;-)

Groetjes Petra

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat lief dat jullie zo verwend zijn door Erna. Ik heb net 2 dagen terug gelezen, wat ziet je bruidstaart er mooi uit, mijn complimenten hoor!!

Anoniem zei

Ook ik heb 2 dagen gemist. Jeetje wat ziet die taart er super uit zeg!

Je bent wel een bofkont hoor met al die hollandse lekkere dingen.

Geniet van je bezoek.

Gr petra

Anoniem zei

Gezellig hoor, genieten maar!!!

Anoniem zei

Have fun!! Maar dat zal wel lukken denk ik ;-))

Jasmino zei

Zo ik ben weer helemaal bijgelezen op je blog, ik was een paar dagen "offline" zeg maar.

Die taart ziet er fantastisch uit, ik vind het enorm knap.

Ik hoop dat Stacey zo stabiel blijft en dat de oorzaak nog wordt gevonden. Ik kan me voorstellen dat je niet helemaal gerust bent, je ziet hem het liefst natuurlijk helemaal gezond. Geef hem een dikke knuffel!

Veel plezier met je visisite!

Anoniem zei

Na de begroeting van stacey en connor is Erna de vertraging zo weer vergeten.
groetjes uit Barendrecht.

Anoniem zei

hoi peet leuk dat Erna er is.
ik las gister nog ff je comment op ons blog en geloof mij dat het totaal niet erg is dat je iets achterloopt op je trainingsschema. Dat loop ik al jaren hihi. En ineens krijg je de tik weer te pakken om wat te doen. En tis ook niet gek als je ziet hoeveel visite je de laatste tijd weer gehad hebt. Dat zijn alweer genoeg trainingen. We kijken het gewoon ff aan desnoods lopen we een klein stukje. Ik probeer het ondanks het reizen nog wel een beetje bij te houden maar ga ook absoluut geen uren lopen daar want we lopen en rijden al meer dan genoeg die weken.
Zoals je zag is het aftellen hier begonnen maar we zijn eigenlijk benieuwd welke weerzender op internet jij het meest vertrouwd in de states. hihi het loopt zo uit elkaar.

groetjes

ronald

Anoniem zei

Heel veel plezier samen, maar dat zal wel gaan lukken, heerlijke aandacht ook voor die trouwe viervoeters!

Nel zei

Een paar dagen niet gelezen en er is weer heel wat nieuws op Glory's front. Wat een mooie taart zeg, heel proffesioneel. MMM het water loopt me in de mond.

Gezellig dat je weer visite hebt en wat een leuke plannen. Voorlopig hoef je toch niet te poetsen in huis, dus heb je alle tijd voor leuke dingen. Veel plezier en een fijne vakantie voor Erna.

Anoniem zei

Eindelijk geland!! Iedereen is blij, de boys vinden het ook helemaal geweldig!!Genietze met zijn allen!!!

Anoniem zei

gezellig dat erna er is. doe haar de groetjes. van mij. ze treft nog steeds mooi weer. heb de mail. gehad. maar er komt geen foto.of fimpje op. kijk bij ingrid wel even. ron je krijgt de groetjes. van peter van de velden. stond met hem op het voetbalveld. hij vond het zo erg dat hij. er niet was dat je aan de deur was. hij weet niet hoe hij je moet bereiken. hij wacht op woonruimte. voor hem alleen.

Annemiek zei

Veel plezier met je bezoek!!