vrijdag 28 september 2007

Vandaag

Vandaag is de dag dat Erna weer de oversteek heeft gemaakt en vanmiddag om drie uur staan wij haar aan de andere kant de plas weer op te wachten.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ze is inmiddels al weer bijna boven vast land en dan nog 1 keer overstappen op de vlucht naar Raleigh. Aankomende week zullen we saampjes richting Washington gaan of eigenlijk Frederick. Daar is de Bearded Collie National Specialty, waar wij de behendigheids dag zullen gaan bekijken.


c by BCCA

De dag erna gaan we Washington zelf nog onveilig maken en het weekend daarna gaan we richting de kust. Daar tussendoor zal natuurlijk het nodige geshopt worden, hi hi hi.
Genoeg plannen dus!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dit is trouwens 1 van de laatste foto's van de nog half in leven zijnde taart. Ron had de onderste taart mee genomen naar zijn werk vandaag. En volgens Ron verdween hij in rap tempo. Door zijn collega's werd voor gesteld dat ik eigenlijk maar elke week een beetje moest gaan oefenen met taarten maken ;-)

Groetjes en een fijn weekend gewenst!
Petra

6 opmerkingen:

Anoniem zei

O Petra, is dat alles wat over is? Arme Erna, die krijgt de kruimels..... Gezellig hoor dat ze weer komt. Veel plezier dames!!

Anoniem zei

Hoi Petra,
Wat een mooie bruidstaart! Je hebt echt je best gedaan. Zie ik het goed via de webcam dat je voortuin al in de halloween sfeer is?? Veel plezier met Erna en ik lees dat jullie je wel gaan vermaken. Nogmaals bedankt voor onze fijne vakantie. Jullie waren zeer gastvrij. Wij hebben erg genoten en komen graag weer terug. Alleen wanneer dat weten wij nog niet, want eerst moeten wij onze jetlag nog verwerken. Stijn heeft gisteravond geslapen van 20.00 tot 13.30 uur. groetjes van de Raapjes

Anoniem zei

Erna is nu al aardig bij jullie in de buurt, nogmaals veel plezier!!!

Petra zei

@ Wendy
We hebben de bovenste verdieping van de taart nog helemaal heel in de koelkast staan voor Erna. Maar hij was zo groot, dat kregen we zelfs met zijn drietjes niet op ;-)

@ De Raapjes
Zoooooo dat is nog eens een flink tukkie. Hoop dat de kleine man de draad strakjes net zo op neemt als hij hier heeft gedaan.
En jullie zijn altijd welkom in hotel Glorie hoor ;-)
Vooral Ome Jan die weet namelijk nu precies waar de stofzuiger staat, hi hi hi.

@ Yvonne
Thanks!!!!

Annemiek zei

Alweer bezoek, dat is leuk!
Die collega's van Ron hebben wel een goed idee!

Anoniem zei

Ooohh, wat zonde eigenlijk van de prachtige taart ;-)
Gezellig hoor samen zo met Erna op stap, we zien de foto`s wel verschijnen op het blog! Veel plezier hoor!