donderdag 25 juni 2009

It's official....

Echt, het is gebeurd, het is officieel..... Ik ben de trotse bezitter van een heus en echt hardloop shirt. Zo eentje met van die kleine gaatjes, waardoor het wat luchtiger gaat allemaal. Met zo'n ding aan moet het helemaal gaan lukken natuurlijk. En....., nou hoor ik "er" vast bij. Het ziet er erg proffesioneel uit, al zeg ik het zelf. En al wandel ik alleen maar, het lijkt al of ik heel snel ga. Of op zijn minst de potentie heb om snel te "kunnen" gaan ;-) Want dat hebben mensen in echte hardloop shirtjes nou eenmaal. Die doen die dingen niet voor de sier aan. Neeeeeee, die houden van hard lopen en graag luchtig. En nu...., nu ben ik ook bezitter van zo'n shirt. Het is toch niet te geloven?

"This base layer moves moisture accelerates evaporation, increases ventilation and reduces abrasion without trapping the body's thermal energy", aldus de Reebok leverancier. Dit hele verhaal stond namelijk op het bijhorende kaartje. Dus met andere woorden, door dit shirtje krijgt mijn energie de vrije loop en heb ik een soort van ventilator aan! Het is toch te mooi om waar te zijn.

En het wordt nog erger, want behalve het supersonische t-shirt heb ik nu ook een echt hardloop petje. Ook zo'n vocht verdrijvend, niet plakkend petje. Een Nike sphere dry. Als je leest wat op dat kaartjes staat, ga ik dalijk nog vliegen. "Made from a three dimensional fabric construction". Dus mocht ik het nog niet doen, het geheel wordt dalijk ook nog gewoon 3D. Zou ik dan ook zo'n speciaal brilletje op moeten tijdens het hardlopen voor het beste resultaat?

Afijn, vanmorgen was de test en liep ik tijdens het vroege ochtendwakend uur met mijn nieuwe outfit. Als een speer ging ik, ha ha ha. Nee hoor, de neveneffecten vielen reuze mee. Maar moet zeggen dat ik zeker minder snel over verhit was. Of het nou door het petje of shirtje of allebei kwam, het liep wel lekker. Lekker luchtig en minder zweterig. Dus missie geslaagd dacht ik zo.

Moet trouwens nog wat zeggen over het kopen van al dit moois. Dinsdag avond gingen Ron en ik naar de film "The Hangover", die overigens hilarisch leuk was. Echt ontzettend moeten lachen tijdens de film. Maar daarvoor zijn we even bij Dicks gaan kijken. Dicks is DE sportwinkel hier in de buurt. Ik had er dankzij het kopen van mijn fiets een bonnen boekje van gekregen en die bonnetje had ik mee genomen. Bij het afrekenen gaf ik de kassajuf de bonnetjes en die begon heftig te scheuren. Het totaal was $54,00, maar ze vond een coupon van $10,- korting en nog een bon van 20% korting op kleding. Ik had me zo bedacht dat het de 1 of de ander zou zijn. Maar nee, ze gebruikte de kortingen allebei. Dus dubbel op plezier kunnen we wel stellen. En zo werd de eindrekening ineens $32,00. En dat zonder vragen!!! Is het toch een geweldig land hier of niet? Ohhhhh, van dat soort dingen word ik zooooo blij. Gewoon $22,00 korting. Daarom alleen al moet ik harder gaan lopen in de nieuwe outfit en met een constante big smile natuurlijk.

En om het plezier van die avond nog groter te maken kregen we bij de bioscoop op vertoon van onze Regal Crown card, waar je punten op kunt sparen, ook nog eens een bon voor een gratis bioscoop kaartje. Het leven is zo mooi!!!

Groetjes Petra

11 opmerkingen:

Miranda zei

Zou dat Nederlands zijn, dat genieten van de goedkope kleding en zo? Ik zie het bij meerder op de blog staan dat we zo ervan genieten. Hahahaha, nu nog een fotootje met je nieuwe outfit en liefst nog in aktie natuurlijk!
Groetjes vanuit VA

Sandra zei

Haha, ik wil net als Miranda natuurlijk wel een foto zien in je nieuwe outfit. Echt heel knap dat je het lopen zo goed volhoudt!
Enne, die appeltaart van pas zag er superlekker uit.

elmarstel zei

tja, ik ben dus ook niet origineel, want wilde dus ook al weten waar die foto dan blijft?????

leuk hoor de kortingen daar in de states, moet er altijd wel erg om lachen, maar us bin zunig...dus het is mooi meegenomen, haha.

Anoniem zei

hahaha, geweldig! We blijven tenslotte hollanders he ;-)

Bedankt voor je award! Echt heel leuk, ik doe er verder denk ik niks mee maar ben er wel heel trots op hoor!

xx Mariet

Anja zei

Heerlijk toch al die kortingen hier, ik kan daar ook zo blij van worden. Net als mijn voorgangers wil ik ook wel graag een foto zien van je nieuwe outfit.

Guus zei

Foto! :)

Heb je ook een zakje in je shirt voor de huissleutels? En heb je al een waterfles voor het rennen?

Kristel Holsbeek zei

Wow lekker luchtig lopen nu;-) En ja ik wil ook wel een foto van je nieuwe outfit...veel plezier ermee!

Marjon zei

Die shirtjes helpen echt hoor. Ger en Nick dragen ze ook met hardlopen en je hebt hun tijden toch gelezen op het AA forum hè!

Let wel op met wassen. Je kan beter geen wasverzachter gebruiken, dan kunnen ze gaan stinken heb ik gemerkt. Ligt geloof ik aan het soort laagje wat er op zit of zoiets.
Een petje heeft Ger nog niet, maar dat mag ook niet van mij( dan ziet hij eruit als Elmer van Looney Tunes)

Petra zei

@ Miranda
Ja wat dat betreft ben ik echt een Hollandertje hoor. Graag geen cent te veel!

@ Guus
oeps, nee geen sleutel zakje en ook nog geen bidonnetjes. Hoor ik "er" toch nog niet helemaal bij he?

@ Marjon
Bedankt voor de wastips en tjsa dat petje staat mij ook niet echt geweldig, maar help heel goed de zweetdruppeltjes uit mijn ogen te houden.

@ All
Ja zeg hey.... Een beetje trouwe lezer van mijn blog weet dat ik graag in het donker of 's morgens vroeg loop, ha ha ha.
Waarom omdat dan niemand me ziet. En jullie gaan allemaal vragen om een foto.... Geloof niet dat zo'n foto door de censuur heen komt ;-)

Groetjes Petra

Guus zei

Dat gaat helemaal goedkomen!

En inderdaad, de goedkopen kleding: vorige week in Kopenhagen, Langelinie is een outletstore. Je gelooft het niet, allemaal Jackpot kleding met 70!! procent korting. Oja en het 6e kledingstuk gratis. Had dus 8 of 9 dingen voor nog geen 120 euro! Enneh.. leuke dingen, alvast voor de winter, net zwart rokje, ballonrokje, mooi lang vest enz... superblij!!

Annemiek zei

Leuk, een hardloopshirt. Ik heb er een maar kan nog altijd niet hardlopen. Ik doe zeker wat verkeerd :)