zondag 28 juni 2009

Weekend

Nou de foto's van mij in nieuwe jog outfit wilde niet lukken. Ik ga gewoon "te" hard nu, ha ha ha. Of ik ben te veel in 3D door dat nieuwe petje, dat het plaatje niet uitkomt. Ter gemoetkoming wel een plaatje van Petra van de glijbaan. Een wonder dat die wel gelukt is, want daarop ga ik ook al zo hard... (kuch kuch)

Photobucket

Cool he? Met zonnebril van de glijbaan af. Had dat overigens pas later door, maar hij zat nog steeds op mijn neus toen ik er af kwam. bij het zwembad hebben we van het weekend weer lekker genoten. Wat een heerlijkheid is dat nu. Ik doe er ook mijn baantjes en wat oefeningetjes. Heerlijk gewoon....

Photobucket

Daarna even boekje lezen en wat relaxen. Echt zalig.

Vrijdag kregen we trouwens ook goed nieuws. Ron was een maand geleden aangehouden hier op de highway 55. Hij had duidelijk te hard gereden en kreeg al gelijk een courtdate. Weliswaar had de agent er ook weer wat miles bij verzonnen, net zoals bij mij destijds. 21 mile te hard had hij volgens hem gereden. Net die ene mile maakt het een hogere straf natuurlijk. Ron was van mening dat hij 15 mile te hard reed, maarja probeer er maar wat van te zeggen. Hij baalde er enorm van. Gezien onze ervaring met het naar court gaan met mijn bekeuring, hadden we dit keer besloten een advocaat te nemen die voor ons naar court zou gaan. Het kost zoveel tijd en het is vooral heel veel wachten.

Toen ik woensdag naar deze advocaat belde om te vragen of alles voor morgen in orde was, waarschuwde ze me dat het niet zeker was dat de zaak de volgende dag behandeld zou worden. Want alle rechters waren die dag nou net bij een speciale North Carolina rechters conferentie. Ja dat bestaat! Maar daarom was er die dag maar 1 rechter die zitting had. Natuurlijk...., hebben wij weer. En waarschijnlijk zou de court date verzet worden naar een later tijdstip. Dus toen ik vrijdag belde, had ik ook zoiets verwacht te horen. Maar ze vertelde me dat de zaak wel behandeld was en dat de bekeuring was verlaagd naar een "9-0ver". Net zoals bij mij destijds. Voor Ron was het zijn eerste bekeuring in deze 4,5 jaar, dus wellicht heeft dat ook mee gespeeld. Nine over wilde zeggen dat de bekeuring verlaagd werd naar 9 mile te hard en daarmee krijg je geen punten op je rijbewijs en wordt je verzekering ook niet verhoogd. Pfffff, ook weer gehad. Gelukkig geen nare gevolgen aan over gehouden....

Vrijdag avond waren we ook nog even langs de autodealer gereden, want we moesten wat na laten kijken aan de auto. Op zich vind ik het naar die dealer gaan nooit erg, want er tegenover is een heel groot winkelcentrum. En daar zijn we natuurlijk ook even wezen kijken. Het was al weer een poosje terug dat ik daar geweest was en er waren enorm veel leegstaande winkels. Echt opmerkelijk veel. Zo jammer, want het was altijd zo'n leuke mall. Zo jammer....

Dit weekend was er weer het Concert @ Sea concert in Nederland met Blof aan de Brouwersdam. Destijds toen wij in Zierikzee woonden zijn we daar ook naar toe geweest. En elke keer als het nu weer is, heb ik toch wel een lichtelijke heimwee aanval. Had al op omroep Zeeland.nl zitten kijken en had filmpjes van de avond er voor gekeken. Het zag er allemaal heel leuk uit. En later stonden er ook al korte filmpjes van zaterdag op.

Photobucket
Heel toepasselijke tekst....

En net toen we die zaten te kijken, ging mijn mobieltje..... Het was Ron's zus die ons liet mee luisteren naar het concert live aan de Brouwersdam. "Hier aan de kust, de Zeeuwse kust" galmde het door de telefoon. Vond het zo leuk.... En het klonk zo goed en bekend... Echt super... Bedankt Ingrid!

Die avond ging ik zelf ook naar een concert namelijk met Alison en Linda naar het Koka Booth hier in Cary. Daar was een Cirque de la Symphony show. Wat inhoudt dat het Symphony orkest tesamen met een soort van Cirque de la Soleil acrobaten optraden. Dit is 1 van de "Summerfest" series. En bij de SummerFest series van Koka Booth mag je je eigen eten en drinken meenemen. En dat hebben wij en vele andere bezoekers dan ook gedaan. Het waren bijna allemaal veldkaartjes die verkocht werden en zo zochten wij ook een plaatsje in het grasveld. Ik bedacht me nog hoe anders het gaat bij bijvoorbeeld een concert van Blof. Nu konden we eigenlijk tot aan de ingang parkeren en liepen we met onze koelbox op wieltjes zo naar het veld. En we waren niet de enigste. Wij waren er om half 6 en de show zou half 8 beginnen en we konden gewoon bijna geen plekje vinden. Alles zat al sjokvol. En allemaal stoeltjes, kleedjes met de enorme koelboxen. De mensen voor ons hadden het helemaal fraai voor elkaar. Ze hadden een picknick tafel en wat daar voor eten allemaal op verscheen..... Van kwarttaarten tot hele stukken vlees aan toe. Er stond zelfs een vaasje met echte bloemetjes op tafel. Heb er zo om moeten lachen!

Photobucket

Wij zelf hadden overigens ook voor tig mensen eten bij ons natuurlijk, terwijl we maar met zijn drietjes waren. Van croisantjes met kipsalade, crackers met speciale dip, fruit salade, apart nog eens druiven, sandwiches, stukjes kaas en ook nog eens een "calorie arme" lemon butter bar. Maar het was reuze gezellige zo met een knabbeltje en een babbeltje. En het weer zat reuze mee. Het was een aangename temperatuur en we konden het heel goed zien. De acrobaten waren echt mega goed en zwaar indrukwekkend zeg maar. Wat zij toch allemaal voor elkaar kregen met hun lichaam. Daar heb ik toch nog heel wat pilates lesjes voor nodig denk ik. Wat een lenigheid en kracht hadden zij. Sommige leken wel van elastiek. Er waren ook twee mannen die echt zo krachtig en lenig waren. Ongelooflijk, gewoon weg topatleten, kan niet anders zeggen.....Vond het een hele leuke avond, maar.... heel wat anders dan CAS 2009 met Blof aan de Brouwersdam ;-) Dat zeker! Maar een mens kan niet alles hebben en dit was zeker ook een avond om nog lang aan terug te denken en heb enorm genoten van het gezelschap, het lekkere eten en de mooie show en bijpassende muziek.

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Anja zei

Wij verbazen ons ook dikwijls als we zien wat de mensen hier allemaal meeslepen.
Heerlijk dat zwembad bij jullie in de buurt, is het nog steeds zo druk ;-))?

Anoniem zei

hoi Peet wij zaten in Brouwershaven op een kleine camping met de duikgroep en hebben ook daar heerlijk genoten van alle muziek (hoorden vooral Marco Borsato en Blof erg goed) rest kon je niet zo thuisbrengen maar het was weer een heerlijk weekeind. Gistermiddag op de terugweg nog ff bij je mams een bakkie koffie gedaan en dat was ook weer heel gezellig.

Knuf uit S'berg

elmarstel zei

tja, ik heb idd aan je gedacht toen blof bezig was, maar ik was niet zo slim om te bellen(afgezien vh feit dat ik je nr. ook niet heb natuurlijk)
het was deze 4e keer weer heel erg goed en gezellig en ik verheug me nu alweer op volgend jaar.

de logjes ben ik mee bezig.....

Bibi zei

Wat lief van Ron's zus dat ze dat heeft gedaaan! Zo beleef je het toch een klein beetje meer mee. Ik vind Blof trouwens ook erg goed.
Hihi echt, een vaas met bloemetjes!

Anoniem zei

Ben deze keer ook niet naar CaS geweest maar heb wel lekker een beetje meegenoten hier vanuit Noordwelle ;-)het was volgens iedereen die geweest was een mega succes, vooral Marco Borsato..
Heerlijk dat zwembad, wat een luxe..

xx Mariet

Anoniem zei

WIj waren ook naar de Brouwersdam, met een hele groep op de fiets!
Was echt super zowel de vrijdag met Marco Borsato als de zaterdag met Blóf. Gelukkig ook droog gebleven..Heb nu al zin in volgend jaar.
Zou toch je nieuwe shirt graag zien hoor, ben sinds 2 weken ook met Evy aan de loop...pfpfffpfpfp

x Groetjes Trudy