maandag 7 februari 2005

Afscheid op grote hoogte

Gisteren waren we uitgenodigd door Ron's zus voor een etentje. 's middags zouden we ervoor nog even een bakkie bij hen thuis doen. Het was heel leuk, want Ron's zus had voor ons een overlevings pakketje gemaakt. Met natuurlijk hagelslag,een mooi boekje, een tulp, Sinterklaas inpak papier voor volgend jaar alvast, peper muntjes die ons doen denken aan mooie tijden en een heel lief verhaal erbij. Heel leuk!! Dus Ingrid hartstikke bedankt.
Daarna dus naar het etentje. Wij wisten niet waar we naar toe zouden gaan. Jesse en Romy (ons neefje en nichtje), zaten bij ons in de auto. Maar wisten het geheim goed te bewaren. Toen we langs de Mac Donald kwamen vroeg ik nog aan Jesse, gaan we hier eten? Nee, zei hij hier gaan we niet eten en moest erg lachen maar hield verder zijn mond. Toen we uit de Maastunnel kwamen dacht Ron dat we misschien naar de Euromast zouden gaan. Jesse keek snel de andere kant op. Maar toen we dus echt stopten voor de Euromast, zei hij: Ja hier gaan we eten!!!
Leuk!!!!! Het was tegen zessen dus in Rotterdam gingen de lichtjes aan. We hadden een tafel bij het raam met echt schitterend uitzicht. Prachtig, dat was genieten van het uitzicht en lekker eten te gelijk.





Een etentje op een locatie met familie die we in onze herinneringen zeker zullen meenemen, waar we ook ooit zullen gaan wonen!!!



Denkend aan Rotterdam..............



En toen was het alweer maandag. Vandaag had ik afgesproken met Ton en Yvonne en de Beardies Ayla en Romee. In de middag zouden we lekker gaan wandelen in Ouddorp. Het was heerlijk weer. Zonnetje erbij en vier vrolijke Beardies!!! Het blijft me telkens verbazen hoe leuk die het altijd met elkaar hebben. Helemaal met Ayla en Romee erbij. Die vinden elkaar altijd wel lief ;-) Dus door de duinen naar het strand. Heerlijk.



Lekker rennen !!!! en daarna natuurlijk collectief plonsen......



Kortom ook dit was weer een daagje waar wij en de Beardies volop van genoten hebben!!
Groetjes Petra


http://www.beardie.nl



2 opmerkingen:

Petra zei

Hoi Petra,

Wat een schattige hondjes, zeg! Ik lees met plezier je dagboek. Ook leuk die foto's van het restaurant in de Euromast, dat moeten wij tijdens een komend bezoek aan Nederland ook eens uitproberen.
Groetjes,

Je naamgenote Petra

Petra zei

Hoi Petra,
Leuk dat je hier ook komt kijken. Lees jouw log ook regelmatig. Die Euromast kan ik je van harte aanbevelen. Echt heel leuk!
Groetjes van de Petra die nog in NL is ;-)