woensdag 2 februari 2005

Berichtjes van de Beardies uit Noord Carolina

Vandaag even twee berichtjes. Want gisteren had ik een oproepje geplaatst op de Amerikaanse Beardie list om te vragen of Beardie eigenaren in de provincie Noord Carolina wilde reageren. Had dit al es eerder gedaan en kreeg toen ook best veel mailtjes.
Ook dit keer waren er veel reacties. Vanmorgen zat mijn mailbox vol met Amerikaanse mailtjes. Zo leuk dat internet. Kan nu al kennis maken met de Beardie eigenaren in NC. Er was een mevrouw uit Raleigh die een Beardie genaamd Scout had. Dus vlak bij Cary!! Zo leuk. Ze had de site van ons al bekeken en wilde ons graag een keer ontmoeten. Heel leuk. Ook stuurde ze ons foto's van haar Beardie. Heerlijk!!!
Ook had de voorzitser van de Carolina Beardies gemaild en als ik vragen had kon ik haar altijd mailen. Fijn om te weten. Ben van plan om me bij deze Beardie club aan te melden. Zo dat ik toch net als hier weer Beardie uitjes heb ;-) Ik geniet enorm van deze bijeenkomsten en Stace en Connor ook.
Ook kreeg ik een mailtje van een meneer die in Memphis woont. Hij vertelde dat hij bij de douane werkte op het vliegveld van Memphis. Heb hem vanmorgen terug gemaild met allemaal vragen hoe het met de honden gaat als we landen. En eindelijk......... ik had nu iemand die kon vertellen hoe het allemaal gaat en nog een Beardie liefhebber ook. Hoe kan het mooier. De honden zullen dus bij de bagage claim gebracht worden en vanaf daar kunnen we ze ophalen. Ze mogen dan nog wel niet hun kennel uit, maar ze zijn dan al bij ons. Na douane kunnen we met ze naar buiten en hij wist ons precies te vertellen wij we na het ophalen van de huurauto, de honden konden uitlaten op een fijn stukje gras. Het is dus duidelijk. De Beardie eigenaar in Amerika, weet precies hoe een Beardie eigenaar uit Nederland zich voelt en wat ze allemaal voor hun honden over hebben.

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

Geen opmerkingen: