zaterdag 12 februari 2005

Puppenduppen snuiven

Vandaag was het weer zover ons wekelijkse ritje naar het grof vuil. Rit nummer zes dit keer. Het is erg maar de mannen van de milieustraat beginnen ons al te kennen. Van de week was Ron thuis met de griep en heb ik me uitgeleefd op de keuken. Alle kastjes hebben een grondige inspectie gehad en lijken nu een stuk groter dan dat ze waren. Denk dat dat het meeste komt doordat ik het keukengerei wat achterin de kastjes stond, en dus nooit gebruikte, gedoneerd heb aan de milieustraat. Tjsa ... rit nummer zes dus.......

Ook zijn we wezen puppen snuffen. De moeder van Connor, Annabelle, is bevallen van 7 pracht van pupjes. Zoooo lief weer. Het bracht zeker mooie tijden terug van toen dat we steeds naar Stace en Connor gingen kijken, toen ze zo klein waren.




Die kleine roze buikjes.... Daar smelt mijn hart van.





De pupjes hebben allemaal een baasje gevonden en sommige er van gaan bij broertjes of zusjes van Stace en Connor wonen. Het is zo leuk, want sinds dat Stace bij ons woont, hebben we er een hele "Beardiefamilie"
bij gekregen. Zo hebben we alle broers en zusjes op de SmoothTalking reunie gezien en veel van hen zien we ook op de Beardiewandelingen. We zijn ook met een stel wezen kamperen. Heerlijk. Dat gaan we zeker missen. Maar Ada en Henny willen ons en the boys ook komen opzoeken in Amerika. En ze zijn van harte welkom, zo ook de andere Smooth Talking familieleden!!!


Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

2 opmerkingen:

Annemiek zei

ooohhh wat lief! Kun je er niet een voor ons meesmokkelen? Maar nee, onze beagle zou het niet zo leuk vinden.
Leuke foto's!
Annemiek

Petra zei

Hi hi hi, dat idee had ik zelf ook voorgesteld. In elke skykennel past best nog wel een pupje. Maar Ada en Henny waren streng doch rechtvaardig. Maar mijn hart ging er echt wel sneller van kloppen.

Groetjes Petra