dinsdag 8 februari 2005

Heintje

Jullie kennen vast het verhaal van Heintje? Je weet wel die Heintje die stopte maar steeds weer terug kwam. Nou ik voelde me vanmiddag ook een soort van Heintje. We kopen namelijk het hondenvoer hier bij de plaatselijke dierenwinkel. En sinds dat we de Skykennels daar gekocht hebben en dat ons honden voer niet meer speciaal besteld hoefde te worden, weten zij (en het voltallige personeel) dus dat we gaan verhuizen. Ze zijn echt heel meelevend. Maar ik kom daar dus nog wel regelmatig. Zo ook vanmiddag even. Moest er een kadootje halen en natuurlijk kwam het weer ter sprake. Elke keer als ik dan de winkel verlaat is het nou tot ziens dan he? En heel veel geluk. Nu hebben we maar afgesproken dat we geen afscheid meer nemen hoor. Voel me net inderdaad een "Heintje".........

Even nog dit, Anneke (nicht uit Maastricht) heeft ook een blog aangemaakt. Neem er es even een kijkje ;-). Wie weet kan ik daar andere keer de verhalen uit Nederlands lezen.

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

2 opmerkingen:

Annemiek zei

Moeilijk he, allemaal dat afscheid nemen. Gelukkig dat de Barbies goed terecht zijn gekomen. Niks raars dat je die nog had hoor; mijn poppen liggen nog bij mijn moeder thuis, en ik heb er al 30 jaar niet meer mee gespeeld :-)
Eigenlijk wel eens goed zo'n opruiming voor een verhuizing. Ongelooflijk wat een mens kan bewaren, nietwaar?

Groetjes,
Annemiek

Petra zei

Hey bedankt, je stelt me weer gerust. Ben dus niet de enigste die haar jeugdige "speledingetjes" bewaard heeft ;-)
Soms is het goed om met een frisse wind door je spulletjes heen te gaan, zei ik heel wijs!