vrijdag 25 februari 2005

Huizen in Cary

Vaak vragen mensen ons, zijn jullie al aan het inpakken? Nee eigenlijk niet, zeggen we dan. En dat voelt voor ons ook vreemd want toen we van Hellevoet naar Zierikzee gingen waren we al weken van te voren van alles aan het inpakken. En zaten we nu echt al behoorlijk ingepakt tussen de dozen. Nu niet. Alles lijkt alsof we hier nog jaren blijven wonen. Vandaar ook dat het vreemd voelt. Voor het invoeren van onze spullen gaat de verhuizer alles in te pakken want hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de spullen die ze in de container zetten. En veel dingen mogen dus niet mee. Geen etenswaar, zaden en planten en, heel raar, wapens, ha ha ha. Dus wij pakken niks in. Echt vreemd hoor. Vandaar dat we maar aan het opruimen geslagen zijn, dan zijn we in ieder geval wat bezig zeg maar.
Verder ben ik steeds op het internet naar huizen in Cary en omgeving aan het kijken. Zo leuk en ik kan er eigenlijk geen genoeg van krijgen. Een van die sites waar op ik kijk is deze.
http://www.fmrealty.com/site/property/search.asp Je kan op verschillende plaatsen in NC zoeken en bij sommige huizen zijn er heuse 360 graden tours van deze huizen op het internet te zien. Natuurlijk is het belangrijk om de omgeving in het echt goed te gaan bekijken als we daar zijn en huis en ligging zal op plaatjes vaak net iets gunstiger gefotografeerd zijn, maar ik vind het leuk om nu al wat rond te neuzelen in de te koop staande huizen. Wat me op valt is dat bij sommige huizen het behang erg nadrukkelijk aanwezig is. Dus met bonte bloemetje en van allerhande tierelantijnen. Niet helemaal meer zo als het bij ons er uit ziet. Maarja, wij Nederlanders, zijn natuurlijk gebrainwashed, door Rob en Nico van Eigen huis en(in) t(p)uin. En behoren we op zijn minst de woontrends te volgen, toch? Ook de tuinen zien er heel anders uit dan bij ons. Wat ik heel leuk vind zijn de "porches" , de veranda's, die veel huizen hebben. Lijkt me heerlijk zo'n veranda en dan natuurlijk zo'n schommelstoel er op......... We zullen wel zien wat het wordt daar.
Groetjes Petra


http://www.beardie.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeetje zeg en wat zijn die huizen groot Nou ga met je mee kijken
Zag er al wel 2 waarbij de tuin ook helemaal is afgezet.
Lekker voor de doggies

Petra zei

Ha ha, dat behang, ja! In de oudere huizen kunnen ze er wat van! Mijn ouders hadden zo'n huis, hoewel ik moet toegeven, dat het behang wat ze zelf later aanbrachten niet veel beter is :D.