donderdag 17 februari 2005

tandarts bezoek

Vandaag had ik een afspraak bij de tandarts. Laatste keer. Nou vindt ik vaak het afscheid nemen niet zo leuk, maar nu had ik er geen enkel probleem mee. Gek he?
Voordat ik in de stoel ging zitten, vertelde ik dat we naar Amerika gingen. Expres omdat mijn tandarts altijd de neiging heeft om als ik in de stoel zit, me vragen over van alles en nog wat gaat stellen. Het enige wat ik dan kan doen is wat mompelen want hij zit dan tegelijk in mijn mond te wroeten. Dus dat wilde ik voorkomen. Hij was heel enthousiast. Ik heb een Chinese tandarts. Dus moet soms wel lachen om zijn woord spelingen. Zo vroeg hij of er "halliekeens" waren in het gebied? Wat vroeg ik? Is dat een nieuw soort spelletje of zo. Nee, Petla, Halliekeenes. Ik snapte hem nog niet, dus toen zei hij. Van die halde winden, tolnado's. Ha haha, hij bedoelde dus Hurricanes. Nee, dat hoop ik niet zei ik. Toen mocht ik plaats nemen in de stoel. Hopende dat hij uitgevraagd was. Maar nee hoor. Hij begon net. Dus moest met mijn mond open vertellen waar wij gingen wonen en of ik kinderen had. Ondertussen was hij al aan het tandsteen begonnen. Gelukkig geen gaatjes. Aangezien onze gehele familie bij deze tandarts is vroeg hij wat zij er van vonden. Mompelend en proestend gaf ik antwoord, maar geloof dat hij er niks van verstond. Na het tandsteen was hij klaar. Hij vond het verstandig als we even foto's zouden maken. Dus kreeg ik zo'n kaartje in mijn mond en gelijk begon hij weer met zijn vragen en ik zat weer met een mond vol. Dit keer over hoe lang we daar zouden blijven. En terwijl ik antwoord wilde geven dook hij achter het muurtje en moest ik even stil zitten. Wat een raar bezoek dit keer. Onze tandarts is altijd vrolijk en straalt dat op een bepaalde manier uit. Ik weet niet, moet altijd een beetje om hem lachen. Ook dit keer met zijn "Halliekeen". Nou het moment van afscheid nemen. Deze hou ik er in hoor. Heerlijk. Dag tandarts.... Tot waarschijnlijk nooit meer!!!! (mmmm, misschien verlang ik over een tijdje als ik in Amerika een tandarts heb gevonden wel naar hem terug, maar het voelde vandaag zo lekker)
Groetjes Petra
Even nog over het laptop leed, daar wordt aan gewerkt om dat te gaan verzachten en hopelijk kunnen we vanavond ons nieuwe toppie ophalen!!! Yeah!!)


http://www.beardie.nl

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Petra,

Het was dus deze keer een aangenaam bezoek bij onze tandarts. Het is altijd hetzelfde met hem; praten en vragen stellen als je in de stoel ligt. Heel erg makkelijk allemaal. Gelukkig geen gaatjes, en wie weet heb je dadelijk in Amerika ook zo'n grappige tandarts. Groetjes Karin

Petra zei

Blech, de tandarts! Ik moet dinsdag ook. Gelukkig heb ik een heel aardige. Bij de meeste praktijken hier doet de mondhygieniste het schoonmaakwerk, waarop de tandarts checkt voor gaatjes.

Anoniem zei

Gelukkig Peet geen gaatjes.
En gefeliciteerd met je nieuwe laptoppie Je kan ook niet zo lang zonder hi hi

Jessica zei

Och ik mag aankomende week er ook weer naartoe!

Gelukkig ben ik niet zo bang voor een tandarts om een behandeling te krijgen.

Ik weet daarin tegen wel de weg naar buiten snel te vinden!

David zei

Heerlijk is het om naar de tandarts toe te mogen. Mijn kinderen vinden het ook niet erg om weer op afspraak te gaan.