dinsdag 29 augustus 2006

Allerlei dingetjes......

Moet zeggen dat ik de laatste tijd niet veel blogwaardige dingen mee maak. Ben volop in voorbereiding voor mijn tripje naar Nederland en daarna het tripje naar Caribische oorden. Moet zeggen dat ik blij ben dat Ernesto zich daar nu op houdt en niet eind september. Maar wie weet is de F versie dan aanwezig. Laten we maar hopen van niet.
Zondagmiddag zijn we nog even aan het shoppen geweest. We zijn toch wel wat veranderd, want voorheen in NL gingen we echt niet meer om een uur of twee nog even winkelen. Veel te druk en geen parkeerplaats. Gelukkig is dat hier niet en zo zijn wij zelfs aan het shoppen op een zondagmiddag ;-) Ron heeft daardoor weer wat nieuws aan kleren in de kast hangen. Daarna besloten we nog door te rijden naar Smithfield. Waar hij bij Nautica goed geslaagd is. Zelf heb ik nog leuke kadootjes voor de bezoekjes kunnen scoren in de Nike, Gap en Tommy store. Inmiddels wordt de stapel die mee moet, steeds een stukje groter.
Gisteren de koelkast gedaan, hier en daar een sopje op verschillende plekjes en een stofzuiger overal even langs. Wasjes (en strijkjes) gedaan. Kortom niet veel leuks te vertellen. Wel nog even leuke skype telefoontjes gevoerd. Het klinkt heel raar om op te hangen en te zeggen, "tot ziens" i.p.v. "tot horens of mails". Heb even met Audrey en Anja afgesproken voor de trip naar Enschede. En ook nog even met Erna gebabbeld. Ik vind het zo'n uitkomst die Skype. Echt super!
Gisteren kregen we trouwens ook de Beardie Banner in de bus. De Beardie Banner is het krantje van de Carolina Bearded Collie club. Het stukje van Stacey in de Durham krant tijdens de frisbee wedstrijd stond er in geplaatst. Leuk! Ook stonden er foto's in van de laatste Beardie Bounce. Leuk om weer even te zien. De volgende Beardie bounce wordt er 1 in het teken van Halloween. Lijkt me wel erg grappig. Ik heb voor Stacey & Connor een oranje bandana gekocht, zodat ze toch een beetje in stijl naar "hun" feestje kunnen gaan. Maar bij de Petsmart zag ik dus hele pakjes voor honden hangen..... Oeps.... Ik geloof dat ik dat wat te ver vindt gaan, maar ben benieuwd wat er allemaal voorbij komt die dag. Hou jullie op de hoogte ;-)
Tot slot nog even een foto van Stacey. De foto is door ons gemaakt, maar door Ine van het Beardie forum bewerkt. Vond hem zo mooi......



Groetjes Petra

5 opmerkingen:

Nel zei

Wat een leuke bewerking van de foto. Sommige mensen zijn zo knap met dat soort dingen. Ik ben al blij dat ik een weblog kan bijhouden.
Wanneer kwam je ook alweer hierheen ? Ben even kwijt, weet wel dat het in september is. Of klopt dat nou niet meer ?

Anoniem zei

Nog minder dan 2 weekjes te gaan.
Spannend!!!!!!!

Prachtige foto.

Erna

Anoniem zei

He, mooi die foto, lief hoor. Idd het shoppen kan hier altijd en wij hebben ook een andere regelmaat dan in Nl. Ik vind het 's avonds ook heerlijk en naar een parkeerplek hebben wij nog nooit hoeven zoeken. Laat de hurricanes dit jaar maar gewoon ergens boven zee blijven.., wel zo'n lekker idee
Groetjes

kastelke zei

Oh jee, die hondenpakjes! 'k Zou niet graag de hond zijn die dat aan moet.
Neem maar heel veel cadeautjes mee naar Nederland, dan heb je veel extra plaats in je koffer om (lekkere) dingen mee terug te brengen.
Knappe fotobewerking! Die ga je zeker in een kadertje in huis hangen?

Anoniem zei

Hey wat een schitterende foto!!!

We zijn aan het aftellen hoor!!!

Groetjes,
Karin