vrijdag 18 augustus 2006

Zwemmen

Van de week was het heel de week heerlijk weer hier. 's Morgens nog lekker koel en 's middags niet warmer dan 32 graden. Heerlijk. En we besloten om met de hondjes naar Jordan lake te gaan. En ze vonden het heerlijk.

Photobucket - Video and Image Hosting

Het water was heerlijk. En we hadden een balletje meegenomen, zodat ze lekker konden spelen. Connor ging een paar keer met zijn koppie onder water om zijn balletje te pakken te krijgen. Het is soms net een zeehondje, maar hij vindt het heerlijk....

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting



Bij Jordan lake zag ik op bepaalde struiken heel veel vlinders. Prachtig om te zien en toen ik ze van dichtbij bekeek bleven ze gewoon zitten. Heb er een paar foto's van gemaakt. Er stond wel knap wat wind, dus echt goed inzoomen was wat moeilijk, maar het was heel mooi om ze van zo dicht bij te kunnen zien.

Photobucket - Video and Image Hosting

Drie vlinders bij elkaar.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Verder weer wezen zwemmen van de week. En genoten van het bubbelbad. Het water in het bubbelbad was steeds zo warm dat we hem nu eigenlijk niet zo veel gebruikten. Maar vorige week hadden we de klep open gelaten 's nachts en daardoor is het water heerlijk afgekoeld. Dus ben een beetje aan het genieten van het lekkere weer hier. Morgen gaat Ron naar een motor race in Virginia kijken. Het is twee uur rijden bij ons vandaan. Iedereen een lekker weekend gewenst!!

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Volgens mij zit het happen naar de bal en dat hun koppie onder gaat in de familie: Ilya doet het op dezelfde manier. Wij moeten er ook erg om lachen. Ik ben benieuwd of er meer in het nest dat doen.
Groetjes en een fijn weekend
Marion

Petra zei

Hey Marion,
Nou dan is het vast genetisch bepaald ;-)
Als je dit berichtje leest, zou je me dan even willen mailen?
Had nog een vraagje aan je?
Maar kon je emailadres niet meer achterhalen.
Groetjes Petra

Anoniem zei

Leuk je nieuwe opzet van je blog! `n echte crea bea hoor ;-))

Fijn weekend!
Mariet

Annemiek zei

Hey, jij zit ook al in een nieuw jasje.
Je honden zijn echt een paar waterratten, mooie foto's weer.