maandag 7 augustus 2006

Quarters

Gisteren heb ik bij de Target een quarters verzamel landkaart gekocht. Hij lag bij de 1 dollar hoek. Vond hem wel grappig dus had hem meegenomen. Al eerder was ik al begonnen, maar dat was een stapeltje muntjes bij elkaar. En veel inspiratie gaf het eigenlijk niet. En vergat steeds te kijken welke quarters ik in mijn portemonnaie had en welke ik al had. Maar nu kan ik ze mooi en overzichtelijk bewaren. En het is wel leuk om ze bij de goede staat te plakken.



Elke staat van Amerika heeft namelijk zijn eigen quarter. Met een opdruk die die staat symboliseerd. Heb er zeker "al" 11 nu. Gisteren nog maar 4. Dus dat gaat snel ;-) Nog 39 te gaan!
Waarschijnlijk zal het straks een heel stuk minder snel gaan, als ik er meer heb.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk joh zo'n muntenverzameling:-))Spaarze!!!

Becs zei

Wij sparen ze zelf ook, alleen hebben wij een soort boekje met de munten uitgegeven tot en met het jaar 2004.

Annemiek zei

Dat is een leuke map. Mijn vader is verwoed muntenverzamelaar, en sinds ik in de VS woon ook van de Amerikaanse munten. Hij heeft een hele lijst hier gelaten van munten die hij "nog moet".
Die kwartjes zijn wel leuk met alle verschillende plaatjes. Het heeft van heel veel mensen verzamelaars gemaakt! De eerste staat die uitkwam, Delaware, is bijna niet meer te krijgen.

Anoniem zei

Wat leuk zeg, weer wat nieuws geleerd. Wat een prachtige foto's van Mirror lake, met weemoed lees ik dat je weer lekker thuis bent, en dat het ook echt als "thuis" voelt. Ik voelde me in de USA ook "thuis". Hier heb ik een huis, en het "thuis" zal nog wel komen.Heel erg bedankt voor je ecard, heel lief ! Liefs uit W'veen.

Anoniem zei

Hoi Petra ,lekker weer thuis en je hondjes ook weer rust, want dat reizen is best vermoeiend . Ik heb genoten van je verslag. Groetjes Ada

Anoniem zei

Heb inmiddels weer alles gelezen en van de week hadden we al wat bijgekletst. Maar er staan weer schitterende foto's op je blog en jullie hebben weer genoeg gezien en meegemaakt voor mooie
herinneringen.

Succes met je nieuwe verzameling!!

Karin