woensdag 7 februari 2007

Gelukkig

Pfff, gelukkig was het vandaag weer boven de tien graden overdag. De afgelopen dagen is het hier ontzettend koud geweest. Met gisteren een uitschieter naar min 10 en een vreselijk koude wind. Was ik even blij met mijn nieuwe winter jas en de weer gevonden handschoenen. Want die had ik echt wel heel hard nodig. Maar vandaag voelde het al weer een heel stuk lekkerder en zag ik al weer 12 graden op de thermometer verschijnen. Met het zonnetje erbij was het buiten weer goed te doen.
In het zwembad was het water op maandag en dinsdag onverwachts erg warm. Een medezwemmer wist mij te vertellen dat hij van 1 van de beheerders van de sportschool had gehoord dat het vorige maand $ 6000,- had gekost om alles verwarmd te houden. En waarschijnlijk was het deze maand nog meer. Ik kan me van vorig jaar ook niet echt meer herinneren dat het elke nacht ook steeds zo vroor. Want dat doet het nu al een paar weken flink. Maar zo aan de verwachtingen te zien is de ergste kou nu weer een beetje voorbij en komt het nu naar NL. Want daar is een weeralarm uitgegeven. Dikke sneeuw wordt er verwacht. En als het de kou is die hier in diverse delen van Amerika heeft huisgehouden, raad ik jullie in ieder geval aan om ook de handschoenen maar uit het vet te halen, want het wordt dan vast bere koud!!! Veel plezier gewenst met het maken van "snowangels" in de sneeuw morgen!!!

Groetjes Petra

13 opmerkingen:

Petra zei

Hier blijft het telkens nog koud :(. Kun je toch zien, dat we verder naar het noorden zitten. Ben ik vandaag toch helemaal vergeten snowangels te maken

Anoniem zei

Wat een leuke smiley's. Hier was het vandaag ook wat aangenamer.
Dus we konden weer wat langer naar buiten!

Anoniem zei

Ik hoop dat het bij jullie een beetje warmer wordt vooral volgende week, dan ben ik in Durham voor een cursus.
Hier is het nog steeds tussen de -17C en -21C en sneeuw dus dat schiet niet op.

Anoniem zei

Hoorde net van een collega dat er al 3cm sneeuw in Zierikzee ligt (09.00 uur in de morgen) We zullen zien hoeveel sneeuw er gaat vallen vandaag.

Kaar

Anoniem zei

Snow angels maak je toch het leukste met zijn drieen!!!

Weet je nog Peet, en daarna op de wipkip Whahahahahaahah

Erna

Petra zei

@ Kasaka
Hoe kan je dat nou vergeten ;-)

@ Bianca
Ze zijn grappig he?

@ Blips
Hey, dat is wel heel dichtbij zeg. Denk dat je de temperatuur heerlijk zult vinden!

@ Wendy
Ga duimen voor lekker veel sneeuw voor jullie en dat het nog niet op is na Utrecht ;-)

@ Karin
Volgens mij heeft Zierikzee inderdaad al aardig wat gehad. Kijk uit naar de foto's van Dylan in de sneeuw hoor.

@ Erna
Ja moest er gelijk aan denken toen ik de smiley zag! hi hi hi.....
Zal ik de snowangelsfoto er ook bij plaatsen? hahahaha.

Anoniem zei

Het is nu 14.00 uur Nederlandse tijd en in Burgh-Haamstede ligt, voor ons doen, een aardig pak sneeuw.Het sneeuwt nu niet meer.
Tommy vind het prachtig en rent zich rot in de tuin en in het bos. Zo'n sneeuwbal is toch wel vreemd je bijt er in en weg sneeuwbal. En dan die vraagtekens in zijn oogjes van hoe kan dat nou, schitterend.

Groetjes Nellie

Anoniem zei

De sneeuw is hier alweer aan het smelten, typisch Nederlands, even flink alles ondersneeuwen zodat iedereen even mooie plaatjes kan schieten en dan hup, weg met die zooi zodat het verkeer er niet te lang last van heeft al verwacht men voor de avondspits nog wel de nodige drukte.

Bij jullie en ook bij Martin is het natuurlijk een heel ander verhaal, -10 bbbrrrrrrr ik moet er niet aan denken, ik ben echt een lente/zomer mens.

Anoniem zei

Met zijn drieen is inderdaad veeeeeel leuker!!
Ik moest er ook gelijk aan denken toen ik het plaatje zag :-)))
Trouwens zet die foto er maar op hoor !!!
Maarre hier is het al weer blubberen in de sneeuw jammergenoeg :-((

Anoniem zei

hai Peet!
Ik heb al een paar keer geprobeerd om je website weer `s te bekijken maar helaas pindakaas...is die soms uit de lucht of....???

Groetjes uit een blubberig Noordwelle

Petra zei

@ Nellie
Leuk dat Tommy het heerlijk vond de sneeuw. Die van ons worden er ook altijd heel erg blij van ;-)

@ Hein
Martin heeft het wel heel erg slecht deze winter..... Zoveel sneeuw en kou is niet leuk meer hoor. Hier is het inmiddels een heel stuk aangenamer.

@ Yvonne
Ben aan het spitten geweest, maar moet nog even verder spitten voor de angelfoto..... Was zo lachen he?
Maar ze hebben er wel mooi een smiley van gemaakt nu.

@ Mariet
Het Net (waar de website op was) en wij zijn op het moment niet de allerbeste vrindjes..... Ben al vanaf oktober bezig om antwoord te krijgen hoe het nou komt dat de website het niet meer doet. Maar krijg gewoon geen antwoord op mijn mail. Wel een bevestiging dat ze het gehad hebben, maar daar houdt het mee op. Heb eerlijk gezegd een beetje de moed op gegeven...... :-(
Maarre even nog wat anders... guess who's coming to visit tonight? Your Brother ;-)

Groetjes Petra

Annemiek zei

O ja, snow angels, helemaal vergeten.
Lekker warm bij jullie :)

Anoniem zei

Ook hier in NY nog erg koud. En de vooruitzichten zijn nog niet echt lente achtig... Maar ja.. Ik vind de sneeuw wel leuk, alleen in Oswego county was 8 foot gevallen. Dat hoef nu ook weer niet van mij..