woensdag 28 februari 2007

Terug met bewijs


Vandaag was ik terug gegaan naar de dierenarts. Eerst natuurlijk al het bewijs van internet geprint. Gewapend met veel lagere prijzen op pad naar de dierenarts. Bij het binnenkomen zag ik veel gezichten, maar niet het meisje van gisteren. Mmmmm, als dat maar goed gaat komen, dacht ik bij mij zelf. Een wat norse vrouw met paardestaart, genaamd Heather, sommeerde me naar haar balie te komen. Waarna ik mijn verhaal deed bij "Heather". En tijdens mijn verhaal zag ik Heathers wenkbrauwen al een paar keer omhoog trekken. Wat duidelijk een voorteken was van slecht nieuws aan mijn kant. Maar ik was niet van mijn stuk te brengen en vertelde braaf door. Al snel bleek dat Heather van mening dat het "pricematching" alleen op de dag van aankoop was en niet meer toegestaan was de dag er na. Ik vertelde haar dat haar collega anders had beweerd en dus werd collega omgeroepen. Twee tellen erna werd er via diezelfde intercom terug geroepen dat het meisje van gisteren niet "in the house" was. Waarschijnlijk was ze net gaan lunchen. Ja fijn is dat, dacht ik bij mezelf. En Heather stelde voor de "Cheffin-de-kliniek" er bij te roepen. Dus er werd weer omgeroepen. En de cheffin kwam daarop aangelopen. Heather vroeg me mijn verhaal weer te doen. En dus ratelde ik mijn verhaal weer af. Ja ja, herhaalde de "Chief", het was alleen op de dag zelf en bla, bla, bla. En toen vertelde ik dat ik gisteren al "geprotesteerd" had en dat ik vorig jaar ook veel lagere prijzen had betaald en dat het onzin was dat de prijzen nu zo hoog waren. Daarna ging "chief" in de computer rammelen en blijkbaar stond daar de historie van vorig jaar nog in en zowaar ze keurde het daarna goed. Ik zou "gepricedmatched" worden. En voor degene die dat nog nooit hebben mogen meemaken. Gepricematched worden voelt heel goed. Super lekker zelfs, ha ha ha. Want ik kreeg daardoor mooi $ 102,- terug van Heather. Ok, het was nog steeds een fikse rekening, maar ik voelde me een heel stuk minder genept ;-)

Groetjes Petra

15 opmerkingen:

blips zei

Maar zou je er nu nog kopen? Volgens mij komt dit veel vaker voor, heb er vandaag ook $200 af moeten "praten" bij mijn garage.
Caveat Emptor. Een kreet die mijn lief al in 2nd grade heeft moeten leren.!
Maar het voelt inderdaad goed dat je geld terug hebt gekregen, de nasmaak blijft.

Anoniem zei

You go girl ;-)!

Anoniem zei

Goed gedaan Peet de aanhouder wint!!!!!!

Erna

Petra zei

@ Blips
Waarschijnlijk worden de volgende prikje gehaald bij een andere dierenarts inderdaad. Bleef inderdaad die nare "genept" bijsmaak houden.

@ Mariet
:-)))))

@ Erna
Zo is het maar net !

Anoniem zei

Zijn ze bij die dierenartspraktijk misschien besmet met hondsdolheid?? Wat een idiote prijsverhogingen!
Wel een mooi verhaal weer trouwens, en TOP dat je je geld terug hebt gekregen.

groetjes
Karin (denhaag)

Anoniem zei

Goed gedaan! Gerechtigheid waar je soms veel moeite voor moet doen...

Petra zei

Ook voor de dierenarts moet je hier shoppen, het scheelt echt erg, kwa prijs, van de een naar de ander. Wij zijn nu al jaren bij dezelfde, maar alleen de eerste kuur van medicijnen kopen we daar, de rest online. Dat scheelt echt veel, want je hoeft er de "overhead" niet bij te betalen.

Anoniem zei

schale troost, die 12,50 voor de wormenkuur redden we hier in soesterberg ook niet meer, ik dacht iets van 30 euries de laatste rekening.
Ben toch blij met de verzekering die we hebben genomen vorig jaar. heeft zijn premie voor 10 jaar al opgebracht hoor. Bestaat dat bij jullie daar ook niet?

groetjes,
Anneke

Anoniem zei

Heel goed, dat je je niet hebt laten afschepen....
Het scheelt toch een groot bedrag en idd genoeg andere dierenartsen in de buurt...
Heb je mijn ebaymail nog gehad?
Groetjes van beneden

Anoniem zei

Jezus meid, wat een bedrag!! Logisch dat je teruggegaan bent!!

Kan je niet hier vandaan vlooienmiddel en ontworming krijgen? Ik wil je wel wat sturen hoor!

kastelke zei

Hahaha, die hadden daar nog niet door dat ze met een Nederlander te doen hebben! Een Amerikaan scheep je misschien af, maar zo'n prijsbewuste Nederlander...
:-))

Anoniem zei

Ik voel me nog steeds door die euro genept ! Ik wil ook gepricematched worden, hahaha. Je hebt helemaal gelijk Petra. High five for you ! Groetjes uit een nat W'veen.

Petra zei

@ Kasaka
Ik heb een keer via internet geprobeerd te bestellen maar werd er om een recept gevraagd. Is dat dan de eerste keer dat je het bij de dierenartst koopt genoeg. Of moet je dan om een receptje gaan (en wellicht ook voor betalen?)

@ Anneke
Ja er zijn hier wel verzekeringen hoor. Maar volgens mij ook best prijzig en veel uitsluitsels.

@ Patricia
Ja ik heb je mailtje gehad hoor. Had je ook al terug gemaild ;-)
Natuurlijk hadden wij al zo'n vlag, hi hi hi. Shop ook graag op Ebay ;-))))

@ Marieke
Inmiddels, nu ik gepricematched ben, vallen de prijzen wel mee. Maar hartstikke bedankt voor je aanbod!

@ Kastelke
Nee een Nederlander die let wel op zijn Dollarkes ;-))))
Dat veranderd niet als je in Amerika gaat wonen, hi hi hi.

Groetjes Petra

Anoniem zei

Hoezo belazerd? Wel super van je dat je er zo achteraan bent gegaan.

gr Petra

Anoniem zei

Wat is dat maf , maar de aanhouder wint. Toos