woensdag 14 februari 2007

Happy Birthday Valentine!!!!



Vandaag is ons valentijntje Connor jarig! Hij is ook echt een knuffelkont (of nee knuffelhond). Ik had voor hem twee speeltjes en een zak van zijn favoriete snoepjes gekocht. Helaas is er 1 door Stace ontdaan van oren, rechterbeen, vulling en piepertje..... Geloof niet dat de jarige er erg onder gebukt ging, maar toch.... Gelukkig hebben we de foto's nog ;-)

Photobucket - Video and Image Hosting


Stace was trouwens toch op dreef vandaag. Waarschijnlijk zwaar jaloers op de speciale verjaardagsbehandeling van broer misschien? Vanmiddag na het wandelen hier in de wijk, had ik ze even in de tuin gelaten. Ik moest nog wat doen binnen en zou daarna met ze gaan wandelen bij Bass Lake. Toen ik het terras op kwam om ze op te pikken zag ik een paar bruine pootafdrukken op het terras? Hmmmmm vreemd, even het spoor volgen. En ja hoor ik kwam bij Meneer de "Bruin" uit! Hij keek me heel onschuldig aan. Maar hij had me toch een paar bruine bagger poten. Nu nog uitvinden waar hij die had opgelopen.....

Photobucket - Video and Image Hosting


En al snel zag ik het gat naast de poort van het tuinhek..... Nog steeds de onschuld zelve spelend! Als of hij nou echt niet wist waar dat gat in ene vandaan kwam. Ik moest er zelf om lachen want het was geen gezicht. Hij stond daar met een paar baggerpoten, van heb ik jou daar! Maar, ik moest hem toch bestraffen. Toen ik zei,"Wat is dat Stacey?" en wees naar de onrechtmatige daad keek hij op zijn "blondst". Maar hij had ook zoiets van oei, ze heeft het toch door.... Hij keek nog even naar de jarige, maar die truc die ging niet werken, want die had keurig witte pootjes, hi hi hi. Nouja, boeltje maar bij elkaar gebezemd en op naar Bass lake met jarige en meneer de Bruin.
Bass lake is echt bij ons om de hoek zeg maar. Maar er liggen houtsnippers als pad. En niet de gewone houtsnipper, maar heel dunne zeg maar. En meestal blijft dat spul heel erg in hun poten hangen. Dus wandel er niet zo heel vaak. Maar gisteren had het geregend en had goede hoop dat het dan niet zo in de vacht ging zitten. En ik had het goed ingeschat, geen hout in de poten maar gewoon lekkere bagger, ha ha ha.... Want het was behoorlijk drassig op sommige plekken. Nou ja, toch nog beter dan dat houtspul, want dat is echt een drama om er uit te krijgen.

Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting


Aan het begin was het nog een beetje bewolkt, maar daarna begon de zon door te breken en werd het ook gelijk een stuk warmer. Wel met een flinke wind, maar het was echt lekker even zo.

Photobucket - Video and Image Hosting


De route loopt heen en terug. Dus geen rondje om het meer, maar 1 mile heen en 1 mile terug. Vorig jaar was het meer ontzettend overstroomd geweest en heeft hele delen van de route weggespoeld en dat zag je nog wel hier en daar. Tijdens hurricane Fran in 1996 is de dam gebroken van dit meer en heeft het heel wat gekost om die dam te maken. Daarna is dit park aan gelegd. Sinds kort is het nu ook weer een stukje langer. Wie weet kunnen we ooit nog es helemaal rond gaan lopen. Dat is eigenlijk toch wel leuker.

Photobucket - Video and Image Hosting


Op de terug weg heb ik Meneer de "Bruin" en ook een inmiddels jarige Meneer de "Zwart" laten poedelen op het strandje. En zowaar alle bagger van de graaf- en wandel werkzaamheden, verdwenen in Bass Lake! Connor vond het wel wat en plonsde er even lekker op los. Maar beiden kwamen ze er met witte pootjes weer uit. Daarna nog even in het zonnetje gezeten op een bankje bij het retreat Center van Bass Lake. Even later weer op huis aan en ik was nog niet net binnen en de UPS stond aan de deur!!! De Kroketten!!!!!! Jammie! Van Der Veens had hun beloft heel netjes nagekomen! Gelijk Ron gebeld dat we vandaag kroketten bij "candle light" zouden gaan eten ;-) Hoe romantischer kun je het hebben, ha ha ha? Oh wat was ie lekker! Op een vers broodje en met mosterd, mmmmmm. Even genieten hoor van dat lekkers. En dat op valentijnsdag! Morgen wordt dat mooi een paar baantjes meer zwemmen, maar je moet er wat voor over hebben niet? Valentijn heeft trouwens voor mij een bon voor mijn voetjes te laten mooi maken bij de Nailsalon, achter gelaten. Lief he? Daar gaan we van de week weer es even naar toe!

Photobucket - Video and Image Hosting

Happy Valentine en groetjes Petra

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd met Connor!
Zo te lezen heb je een mooie valentijnsdag gehad. En lekkere kroketten.....
En het blijven schitterende plaatjes van de honden, poseren kunnen ze!

Anoniem zei

Ook hier nog gefeliciflapstaart lieve Connor en zo te zien heb je een heerlijke verjaardag gehad :-))
En dan nog kroketten Peet, het was voor allemaal een echte feestdag!!!

kastelke zei

LOL! Kroket op een broodje als valentijnsdinner! Dàt zou je dus in Nederland nooit doen, denk ik?

Anoniem zei

Nog gefeliciteerd met Connor.
Wat wil je nog meer een broodje kroket eten op Valentijnsdag hihihi. Ons eten kwam uit de crockpot, deze is nu al niet meer weg te denken uit de keuken. (Lekkere kruiden hoor!!)

Groeten, Kaar

Anoniem zei

Gefeliciteerd hoor met jullie Valentijnbeardie! Mooi he, zoals ze zichzelf altijd verraden ;-) Ik zeg altijd gewoon, "wat is dit nou? " en de schuldige loopt op z`n tenen weg, mooi hoor!

Larissa zei

Ik ben echt in love met die lakes!! Maakt niet uit welke lake, ze hebben allemaal iets, vind ik!

Nog gefeliciteerd met Connor!

Anoniem zei

Connor!! We zijn een dagje te laat maar van ons nog een dikke verjaardagsknuffel!!!

Dikke knuffel van Quincy en Sofar...en Rianne.

Annemiek zei

Proficiat met de jarige. Wat een ondeugden zijn het toch :)
De een graaft, de ander trekt oortjes van een speeltje :)

Anoniem zei

Hoi
Hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van Connor.
Een zwarte Poot van Beau want die heeft weer eens in een heerlijke modderplas liggen rollen met een kop van hoezo vies. Groetjes van ons allemaal. Doei

Anoniem zei

Nog van harte Connor, wat leuk he dat er voor elke feestdag ook wat voor huisdieren te vinden is....
Mmm kroketten als Valentijnsmaal, ik teken ervoor!

Anoniem zei

Iets te laat maar daarom zeker niet minder gemeend : PROFICIAT LIEVE CONNOR !! En doe je de groeten aan Meneer de Bruin? ;-)

Groetjes Karin
Joy & Dazzle

Petra zei

Allemaal hartstikke bedankt voor de felicitaties! Connor is jullie erg dankbaar ;-)

@ Bianca
Hij was zoooooooo lekker,hi hi hi....

@ Yvonne
Ja de dag kon niet meer stuk ;-)

@ Kastelke
Je begrijpt dat die hier een delicatesse zijn he? Alleen te eten op speciale dagen, hi hi hi.

@ Karin
Als je nog iets van die kruiden nogig hebt, laat maar weten hoor!

@ Mariet
Ja ze vallen zo door de mand die Beardies!

@ Larissa
Voor mij zijn ze ook altijd wel speciaal. Weet niet loopt altijd net iets leuker en gezelliger.

@ Quincy en Sofar
Vandaag geniet hij gewoon nog even na van het jarig zijn toch?

@ Annemiek
Nou sterker nog al die trucjes waren door 1 hond gedaan. Wat een spookie he?

@ Anonymous
Ja lekker baggeren is natuurlijk wel heerlijk als hond, hi hi hi...
Bedankt voor de baggerpoot!

@ Patricia
Lekker feestelijk he? Het is even wat anders, maar smaakte prima!

@ Karin
Dank je wel namens meneer de zwart en de groetjes terug van meneer de Bruin

Anoniem zei

Ik kom nog even achter al die commentaren aanwaaien. Wat heb je ontzettend leuke honden, ik vind ze ook zo leuk bij elkaar passen, en beiden kijken achterom op dezelfde manier.
Wil je aan me denken als je een kroket eet? Hahahahah
Veel plezier ermee. Valentijn heeft goed aan je gedacht. :)

Petra zei

@ Blips
Hij was echt heerlijk, sorry....
Volgende keer in NC hopelijk wel kroketten voor je ;-)
Goede vlucht naar huis gewenst!